1,5e2,5 Horasan Kaynatma | Define işaretleri ve anlamları

1,5e2,5 Horasan Kaynatma

yol öğretin birde taşa sarılmış ayının anlamı ne?

• önerileriniz neler

Oy: 0 0.0%
  • bana yardımcı olabilir misiniz.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

OĞUZ_BEY

Kullanıcı
Arkadaşlar hiç taşa sarılmış ayı kabartması gördünüz mu ne anlama geliyor.birde 1,5 e 2,5 uçurumun kenarında kaynatma var.... yalnız uçurumun en üzerinde bir keçi yolağıyla tek kişi yaklaşması da çok zor ve en kötüsü uçurum en az 1 kilometre yükseklikte....
buna nasıl girebilirim çok uğraşan olmuş geçmişte kaynatmaya dinamit bile atan olmuş hiç bir şey olmamış...

Mirkut

Vip Üye
Hosgeldin hangi bolgede bu yer. Benim bulundugum bolgedede buna benzer biryer var hem riskli hemde bilinen bir yer oldugundan uzak duruyorum.

OĞUZ_BEY

Kullanıcı
hoş bulduk öncelikle siz hangi bölgeden... her ikisi de var mı bölgede...

Mirkut

Vip Üye
Ikiside yok ayni bolgeden degiliz ustam. Bosluk kontrolu yapabiliyorsaniz dediginiz yere ust tarafindan yada yanlardan girise bakin. Giris yoksa kendinizi riske atmayin. Varsa genis acili hem noktayi hemde cevreyi gorebilecegimiz resimleriniz elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz. Saglicakla kardesim

OĞUZ_BEY

Kullanıcı
Mirkut mesele buraya girmek bir yol bulamazsam ocak sistemi kurduracağım en yakın bölgeden ...

Mirkut

Vip Üye
Dedigim gibi once bosluk testi yapin yapabiliyorsaniz. Varsa elinizde uzak yakin resimleriniz varsa bir giris yardimci olmaya calisiriz. Birde kapali olan yere degerli testi yapmanizda fayda var bosuna ugras vermenizi istemem. ALLAH c.c kolaylik versin

esrarengiz2828

Kullanıcı
varsa ayının resmini atsaydınya kardeş gireceğin yerde mağramı var uzaktan bi kaç resim atsan belki tecrübeler söylenirdi ama işin zor tehlikeli saygı vede sevgiler ayı varsa mağrada çok yakında ya açık yada kapalı olması gerek

ersan

Vip Üye
ustam aramiza hos geldin ama resimsiz geldin kabartma isaret dayma bitki noktayi verir ve ayi isareti de hirsiz gumusu demek ki isin cook zor bir secim secmisin ve kapali bir maradan basediyor burasi dayma en derinlerde ve ulasimi zor bir yerde olur gumusu .
horasana gelince cok zor dur kirilmasi ve basetin gibi duz bir duvar anadim kadariylan .
buraya aliyorsun bir mase ve elerini yakmayacak halde eldirven sonra ,,tuz ruhu,,var onu bu horasanin ustune puskurtuyorsun
bekliyorsun emsin deye bu tuz ruhunu ozaman bu horasan yumusur az da olsa yumusak olan hoirasani kaziyip yeniden devam
ama unutmaki ustam tam sistemi bilmesen bu yerlen hic urasma .

Üst Alt