2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

KANAS_USTA

Vip Üye
Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

sapka kaya ve o ıkı kambur kayayı baz alarak son nokta olarak senı buraya atmıstım hatırladım,
sukur bu kez turnayı gozunden vurdun,

kacak kazıdan uzak durunuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Ustalar!Kanas_Usta evet dediğinizin aynısı olmuştur .Lütfen yorumunuzun devamını getirebilirmisiniz?yani şu yorumunzdaki son cümleden (sukur bu kez turnayı gozunden vurdun,)başlayarak?Altta çıkan kapak gibi kaya parçasının anlamıyla ilgili bir yorumunda bulunabilirmisiniz Usta?Teşekürler ve Saygılar!

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Enver ustam
Bildiğim kadarıyla
Yurt dışındaydınız değil mi:confused:
Çünkü her türlü kazı işlemi
Ülkemizde izne tabidirimage
Rabbim emeklerinizi boşa vermesinallah c.c

KANAS_USTA

Vip Üye

o bir BOT
dogru yerdesin resmı kazının malıyetı ne olursa olsun sonuc muhakkak,
bu tasın berısındekı kayalık zaten halı hazırda bır magara
resmı kazı ıle işlem yapılan yer ıse tapınagın ilk katıdır,
yapman gereken dıger ıslem ise;
o botun L seklınde kenar cızgılerı olculerek ıstıkametınde ılerleyerek dıger noktalara goz atmaktır...

trajan

Kullanıcı

para suyun içinde kara kayaya devam inşallah
kuyu çıkarsa hiç şaşırma

KOMAGENE

Kullanıcı

2.5 metrede çıkan şekiller genellikle definenin yerını gösteren haritalardır o kayada görünende çevreyı işaret eden haritadır sadece bir harita çözümü size kalmış cevre ile şekillr arasında bağlantı kurunuz

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için Çok teşekürler sayın usta arkadaşlar!Kanas_Usta dediklerinizi yapacağım inşaALLAH.biraz zor olsa gerek tabiki.ADIYAMAN Usta bende onun bir şekilde harita olduğundan korktum :) çünkü hiç anlamam.Anlayan arkadaşlar varsa buyursun hep beraber çözelim burda.yeri az çok ezbere biliyorum.anlatabilirim yani çevreyle ilgili olabilecek işaretleri bu haritada.eğer haritaysa?bir de bu Botun ilk resimlerde koç başı mı yada V şeklinde şişik bir oyması var sanki.bunlar benim hipotezlerim.yanlış anlamayın ama hiç anlamam.birde son resimlerde bir sürü çizimler görünüyor.Trayan usta sizin de yorumunuzdan dolayı teşekür ederim.kuyu çıkarsa ne olur acaba usta?kötü mu iyi mi?aliveli44 Usta yorumunzdan dolayı teşekürler!:)Yorumlarınızın devamı inşaALLAH sayın ustalar!

Kaçak kazıya hayır!

Saygılar ve Teşekürler!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Lütfen Bot-un üstündeki işaretlerde yada haritaile ilgili (eğer haritaysa)yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?Yorumlarınızın devamını eğer varsa Sayın Ustalar!

trajan

Kullanıcı

öncelikle başladığın yeri bitirmelisin daldan dala konmak doğru değil başladığın yeri bitireceksin kural budur

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!Trayan usta kusura bakmayınız haklısınız.yanlız yorumların devmı olabilecek diye öyle bir soru sordum.siz bana kuyu çıkabilir demiştiniz .Size çıkarsa ne yapmalıyım diye bir soru sormuştum usta eğer üsteki yorumlarımı okuduysanız?Teşekürler ve Saygılar!

Üst Alt