3 basamak

firat

Kullanıcı
dereye sifir yaklasik 3 metre yukseklikte 2 metre eninde kaya batiya bakiyor ust kisminda 3 basamak ilk basamak haric dier basamaklarin buyuklukleri birbirine yakin kayayi boydan caprazlamasina kesen derin bir kanal ilk basamagin altindan baslio ve dereye dogru uzaniyor birde kayanin onunde kapi onundeki esik gibi 1 metre uzantisi var suya dogru dere kuzey guney yonunde akiyor kisin bilmiyorum lakin yazlari cok az akio kayanin ust tarafi duzluk degil kaya uzerinde baska isaret gormedim birini goturdum yeri gosterdim dogal oldugunu ve bunu suyun yaptigini soledi suyun yapmasi imkansiz cunku suyun akar yonde kAyada basamaklarin oldugu yon tumsek kavisten sora calisma yapilmis lakin basamaklarin sol tarafi acik evlerdeki merdivenler gibi korkuluk gelen kisimlari

firat

Kullanıcı
Cevap: 3 basamak

affiniza siginarak Selamunaleykum

ankara

Güvenlik
Kullanıcı

basamak çogu zaman bir yere yükselemek için yapılır aslında bu da temsilidir inanç açısından resim olsaysaydı daha çok yorum alman münkündü başka ca işaretler vardır sanırım yarım bırakılmadıysa bir kutsal alanda olman mümkün.

FENERLi

Vip Üye

Basamakların üzerine çıktığında üste kırık yer var mı?

firat

Kullanıcı

Basamakların üzerine çıktığında üste kırık yer var mı?

ustam kayanin bati tarafi toprak disinda merdivnlerin uzerine ciktigim zamn 1metrelik bi mesafesi toprak disinda kirik bi yer yok lakin 2. basamakla 3. basamagin birlestigi yerde bi karis kadar catlak var

firat

Kullanıcı

s.a fenerli ustam kirik olmasi neyi gosterir bilgi amacli cvblarsan sevinirim tskler yorum icin

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

fırat kardeş,FENERLİ ustamızın kastettiği burda sağdaki kesik yer gibi. sol kısmındada bir parmak kadar sığ bir oyması var.sağlıcakla...

firat

Kullanıcı

r ustalarim gerek gorsel olsun gerekse detaylara deginmek amaciyla yaptiginiz yorumlar icin cok tsklerr ALLAH razi olsun

Üst Alt