@balkaya34 ustam selamlar.366 rakamı ile ilgili neler buldun bilgilerinden faydalanmak isterim.ben kendi alanımla ilgili uyarlama yaparak konuya belki destek olabilirim.öncelik taşlı yol dediği yer bağdat yoludur.ana yer bu yolun kuzeyinde kalıyor.kucağında bebekli kadın.kadın doğuya bebek batıya bakacak.kadının baktığı doğu tarafındaki patika yolu takip edersek kuzeyden gelen dere suyu büyük suya ya da kara su gibi kelimelerle anlattıkları suya karışır.küçük suyu takip edersek bir şelale olacak.bu şelalenin sağında taşlık alana değirmen demişler.kurt yada köpek olacak ayakta..Bu taşa pek çok resim yapmışlar.bu nedenle derede hakikat var.döne döne burayı tarif etmişler.366 bence kat edilen mesafedir.Birde inşallah ispat edeceğim gidebilirsem taşların üzerinde 6 rakamı olacak...
@babacan3441 selam usdam ,
Henuz havalar düzelmedi, Havalar yagmuru kesince İNSAALLAH ordayım,
Evet Ana yok Tas dosemeli ana yol bu derenin kuzeyinden gider,
Yalniz orda bu kadinin kucagindaki cocuk batiya Kadin doguyami bakar bunu o zaman girecegiz ,Ancak ÇOCUK batiya KADİN doguya bakan resim bu sitede var ,Zaten bu görüntü sadece HAMİLE kadinda var biliyorum, Mesela yine bubsitede ,TIMOYANİ nin PAYTONU konusundaki kucaginda cocuk olan da resimledim bu sitede var, KONCLU payton diye gecer yazilarda
Yani bahsettigin konu hamile kadin konusudur , 366 ya gitdigimdede hem 366 ve hemde o kadini resimletecegim ALLAH izin verirse ,,