Usda herhalde bu harflerle olmamalı , Roma rakamı ,veya Fars ca olabilir, ,Yazilarda Esgi turkce demis ama sanmam,
Bir de Hamam kiliseye yakin dedissinuz bu dogru ,
Usda herhalde bu harflerle olmamalı , Roma rakamı ,veya Fars ca olabilir, ,Yazilarda Esgi turkce demis ama sanmam,
hayırlısı olsun ustam.her bilgi değerlidir.inşallah gidersen bizde birşeyler görerek faydalanırız@babacan3441 selam usdam ,
Henuz havalar düzelmedi, Havalar yagmuru kesince İNSAALLAH ordayım,
Evet Ana yok Tas dosemeli ana yol bu derenin kuzeyinden gider,
Yalniz orda bu kadinin kucagindaki cocuk batiya Kadin doguyami bakar bunu o zaman girecegiz ,Ancak ÇOCUK batiya KADİN doguya bakan resim bu sitede var ,Zaten bu görüntü sadece HAMİLE kadinda var biliyorum, Mesela yine bubsitede ,TIMOYANİ nin PAYTONU konusundaki kucaginda cocuk olan da resimledim bu sitede var, KONCLU payton diye gecer yazilarda
Yani bahsettigin konu hamile kadin konusudur , 366 ya gitdigimdede hem 366 ve hemde o kadini resimletecegim ALLAH izin verirse ,,
ustam selamlar,bende dün akşam senin yazını görmeden bu şekilde düşündüm.birde 365 gün sayısı 366 bir fazlası.yani bir teklik son nokta.fazlalık ayrıca ruhaniyet maddesel bağlılığı.ayrıca 15 kuyu.gizli olanı kuyuda bul.kuyuda horosan ile ağzı kapatılmış.aslında eşkiya buraya magara diyor bence .ya da kilise.kayıtlarda değiştirilmiş olabilir.sonuçta yıllar yıllar geçmiş.kimi yerler iç içe aynı yerden bahsedip farklı yerlerden bahsetmiş gibi yapılmış.kimiside kmlerce uzak olan da var tabi.ama belgeleri okuyup şelalede hakikat var dönüp dönp duracağız kelimesinden sonra bakış açım çok değişti.bir alan bulunduğunda ilk olarak neler var diye bakıyorum.belgelere göre sadece işaretin kendisine bakıyorum.yoksa 15 20 dakika yada 4 5 saat kelimeleri beni uzaklaştırıyor.birde bakıyorumki 15 20 dakika sade gneydoğu yada doğu istikameti.366 çoguluda mesafenin yürüme mesafesi olduğu ve içinde derenin ve şelalede (derede)hakikat var sözü ile bağdaştığını düşünüyorum...ha birde tespit ettiğim şey örnek eşkiya o gece eğlendik diyorsa bir yerde mutlaka eğlenme ile alakalı duvar kabartması vardır.alabalık vardır diyorsa balık tutma kabartması vardır.neyse yolun başındayız sizden çok şey öğreneceğim..resim alıntıdır bence 3+6+6=15 1+5=6 biriz gizli 6
aşikar ola iki altı yani 666 hamam kiliseye yakındır degirmende öyle arazi bulguları çözümleme modeli hakkında fikir verecek
ustam bunun yanında koltuk taşı olacak.koltuk taşı yakınında karaca.koltuk taşı ile şelale arası 5 köşeli sarı taş.koltuk yönü yığmaya zaten kendi alanına şelaleye doğru bakar.birde şelale sağında koltuk var .o koltukta karşı yığma ve domuzluğa bakar.tüm bunlar çıplak gözle görünmez.hani eşkiya diyor ya ıslatınça görülür.bizde ıslatmadan bile fotoğraf çekersek buluruz.Selam @babacan3441
Acaba ŞELALE dosinda yakin dışinda bir koltuk olacakmı , eborfa bir havlu gobi cevirme olacakmı ve yakininda bir cakil.yigini.olacakmı ,Birde o yoreye uymayan renkde 6 kosel8.bir yildiza benzer sofra veya sofraya benzer bir tas olacakmı, merak ettim ,Selamlar,
@babacan3441 usdam bunlar görünüyor, Koltuga oturacagim İNSAALLAH,ustam bunun yanında koltuk taşı olacak.koltuk taşı yakınında karaca.koltuk taşı ile şelale arası 5 köşeli sarı taş.koltuk yönü yığmaya zaten kendi alanına şelaleye doğru bakar.birde şelale sağında koltuk var .o koltukta karşı yığma ve domuzluğa bakar.tüm bunlar çıplak gözle görünmez.hani eşkiya diyor ya ıslatınça görülür.bizde ıslatmadan bile fotoğraf çekersek buluruz.