5 Uçlu yıldız ve üstündeki kıvırcık çivi!

enver

Kullanıcı
Cevap: 5 Uçlu yıldız ve üstündeki kıvırcık çivi!

Selamun Aleykum!Rafet5757 usta o taşın işaretten mesafesi 5 en fazla 7 mtdir.resminizdeki taş işaretin sol tarafında kalıyor.Kare(Kukır) usta orayı cihazla kontrol etmedim.Teşekürler!Diğer ustaların da yorumlarının devamını bekliyorum sayın usta arkadaşlar!(eğer varsa tabiki)Saygılar ve teşekürler!

ASİAVCI

Kullanıcı

ben yıldız işaretinin düz araziyi verdiğini biliyorum araştırmanı bu yöndede yapabilirsin üstteki düzlüğe cıkınız araştırınız yada aşağıdaki düzlüğü araştırınız..k.gelsin

Sarpedon

Kullanıcı

arkadaslar, bu yildiz define amacli veya herhangi bi isaret olarak, sizce hangi doneme ait olabilir..
selamlarimla

FENERLi

Vip Üye

Evet usta onda haklısınız.ama maalesef yok usta.o kadarını bilemediğim için düşünemedim usta.gitiğimde tabiki bakıp resimlerini çekeceğim.Teşekürler!

Araştırmalarını sağ tarafa doğru yoğunlaştır bence ,,,,birde benim bildiğim yanılmıyorsam karaağaç tek var mı? :rolleyes:

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler!Fenerli usta karağaç nasıl bir şey?

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

işaret para işareti bence kaya içerisinde kasa ama o taş sabit değil yeri nere olabilir diye iyi bir araştırma yap belkide kare ustanın dediği gibi kendiside kasa olabilir yıldızdan çok ucları birleştirilmiş baklava dilimi olarak ta yorumlayabilirsin bence.. selam..dua...

enver

Kullanıcı

Aleykum Selam.Teşekürler usta.

KANAS_USTA

Vip Üye

''Onu görüyorum, ama şimdilik değil,Ona bakıyorum, ama yakından değil.Yakup soyundan bir yıldız çıkacak,İsrailden bir önder yükselecek.Moavlıların alınlarını,Şetoğullarının başlarını ezecek.''

Yaptığın müthiş işlerin gücünden söz edecekler, Ben de senin büyüklüğünü duyuracağım.

dıkkat edılırse yıldızın sag ıkı kolu yıne bır ınsan suratının burun agız kısmını tamamlamakta goz dahıl belırgın.
kardes uzun lafın kısası;
bulman gerekenler;
yaslı agaç(bir yahut uc adet), kuyu(bırden fazlada olabılır, ya yol boyunca yahut agaca yakın olur), dıkılı taş,çeşme, etrafı çevrili bir yer...vs arazıyıyı ıyı gozlemle.
işaretlı tas ve altı sıfaen cıhazla ıncelenmelı ancak asıl yer baska yerde.
lahıt var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

enver

Kullanıcı

Yorumların için teşekürler KANAS_USTA.devamını dileğiyle :)(tabi bu söylediklerinizi bulmam biraz zor olacak usta çünkü yolu görüyorsunuz her yer kaymış durumda ve yol da belli değil.farketmem benim için zor olacak taiki.yanlız lahitin yerini söylerseniz güzel olacak usta :))

Son düzenleme:

KANAS_USTA

Vip Üye

ömrümde senin kadar dolu bır memlekette yasayan gormedım bu yonden cok ballısın, yükünü tuttun haydı hayırlısı hayırsız.

Üst Alt