Yaklaşık ölçüsü araba tekerligi kadar felandir yani diklemesine 50cm yanlamasına 40cm felan
Zamana dayalı iklimsel deformasyonlar mevcut. Geniş ve yakın olmak üzere her iki açıdan çevre ve bitki örtüsü görseli ger
Abi bitki örtüsü olarak yeşillik bir alan yani yagmur yağdığında yesillenen bı alan ve etrafında 50 den fazla Kaya var görüntü olarak elimde bunlar mevcutZamana dayalı iklimsel deformasyonlar mevcut. Geniş ve yakın olmak üzere her iki açıdan çevre ve bitki örtüsü görseli gerekir.
O otlar çok işimize yarayan asıl işaretlerdir. Ağaçların çeşitlerini muhakkak görmek gerekir. Bir kaya ana nokta sayılırken aslında bir diğer kayayı işaret ediyor olabilir. Bu tür kayalar yanıltma aldatmacada kullanılan en popüler kaya türlerinden. Doğru ve güzel bir sunum ile diğer ustalarda size daha hızlı ve verimli destek sağlar.Abi bitki örtüsü or
Abi bitki örtüsü olarak yeşillik bir alan yani yagmur yağdığında yesillenen bı alan ve etrafında 50 den fazla Kaya var görüntü olarak elimde bunlar mevcut
Abi güzel bi fotoğraf daha paylaştım yeni konu açtım senin güzel yorumlarini bekliyorumO otlar çok işimize yarayan asıl işaretlerdir. Ağaçların çeşitlerini muhakkak görmek gerekir. Bir kaya ana nokta sayılırken aslında bir diğer kayayı işaret ediyor olabilir. Bu tür kayalar yanıltma aldatmacada kullanılan en popüler kaya türlerinden. Doğru ve güzel bir sunum ile diğer ustalarda size daha hızlı ve verimli destek sağlar.
Bitki örtüsü bu şekildedir hemen hemen birbirine yakındırUstadlar sizden güzel yorumlar bekliyorum