Bu paylastigim boğa dediğim yerin tepeden çekilmiş halidir hocamUstaların dediği gibi deforme olmuş net birşey demek zor düşündüğün gibi kapama falan değil benim dikkatimi çeken iki yeri işaretledim
Oradaki yuvarlak oyma normalmidir değerli abimAltina bak
Hayıır normal deyıl o nişandır orada bir sey saklı olduğunu anlatır.Oradaki yuvarlak oyma normalmidir değerli abim
Yani şuan burada ben direk bu kayanın altinami yoneleyim senin cizdigin yereHayıır normal deyıl o nişandır orada bir sey saklı olduğunu anlatır.
Aynı zaman yön ve mesafe verir.
Ah ustam Allah iyliğini versin.Yani şuan burada ben direk bu kayanın altinami yoneleyim senin cizdigin yere
Yoksa başka bişey yapmam gerekiyormu
Yorumların için çok teşekkür ederim güzel abimAh ustam Allah iyliğini versin.
Ustam size 3 yer çizdim 3 bakı ver.
Çok neşeli bir insansınız iyiki bu sitedesiniz sizden neşe buldum Allah sizden razı olsun Ustam her zaman var olun.Yorumların için çok teşekkür ederim güzel abim
Siz ve sizin gibi değerli ustalarımin yorumları beni daha neşeli ve mutlu ediyorÇok neşeli bir insansınız iyiki bu sitedesiniz sizden neşe buldum Allah sizden razı olsun Ustam her zaman var olun.
Dediğim gibi 3 yere bak olmadıysa detaylı resim çekip eklersiniz hep beraber bakarız.
Eyerki Boğaysa Harman yeri gibi bir yer olacak sürünün devami orada olacak.
Kafan karışmasın diye şimdilik çizdiğim 3 yere bak.