Açık anahtarlı ve V sembollü çapraz manifold | Define işaretleri ve anlamları

Açık anahtarlı ve V sembollü çapraz manifold

Haedr

Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim. Bir dağın eteğinde gömülü bir kaya buldum. Üzerinde bir haç, kavisli açık bir anahtar ve bir V sembolü var. Aynı yeri aradım ve üç tane artı işareti buldum. Bunların arasına hayali bir çizgi çizersem, tabanı 84 metre, uzun kenarı 377 metre ve kısa kenarı 233 metre olan ikizkenar bir üçgen elde ederim. Ana işaret, üçgenin içinde, kısa kenar üzerinde bulunuyor. Dağı aradım ama başka bir şey bulamadım. İşareti daha net görünmesi için boyadım. Yönümü nasıl belirleyeceğimi ve hangi ölçümleri almam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Hepinize teşekkür ederim.

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
ustalarımız görünce yorumlarını yazarlar işaret güzel kaya sabitmi seyyar taşınabilir bir kayamı

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Bu kayaya 200-400 metre yakınlıkta 2 küçük tepe, tepelerin birisinde kilise yada ruhban.okulu gibi bir yer var mı?

Bu kayayı merkeze aldığınızda 1 km. yaricapta 1 adet dahi ağaç var mı yok mu?

Alanda, taş kesiminden dolayı toprakla ayni seviyeye gelmiş kayalar var mı?

Haedr

Kullanıcı
Bu kayaya 200-400 metre yakınlıkta 2 küçük tepe, tepelerin birisinde kilise yada ruhban.okulu gibi bir yer var mı?

Selamün aleyküm. Kuzey tarafında bir ağaç ve bir su kaynağı, doğu tarafında eski bir manastır, güney tarafında ise bir tepe bulunmaktadır. Su kaynağı ile işaret levhası arasındaki mesafe 464 metredir.

Haedr

Kullanıcı

Bozulmamış arazi; dağın tamamı küçük ve orta boy taşlardan oluşuyor; toprak çok ince, yaklaşık 40 cm kalınlığında.Sorun şu ki, buraya resim yükleyemiyorum, nedenini bilmiyorum.

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Bozulmamış arazi; dağın tamamı küçük ve orta boy taşlardan oluşuyor; toprak çok ince, yaklaşık 40 cm kalınlığında.Sorun şu ki, buraya resim yükleyemiyorum, nedenini bilmiyorum.
2 MB dan büyük olmamalı fotoğraflarınız.

Resim yükleme ile.alakali konu var sitemizde. Bu konuyu ARA butonu ile bulup gözden geçirin.

Fotoğraflarınızı gördükten sonra yorum yapayım. Bu isarete %98 benzer bir isarette bende vardı. 3 sene uğraştık.

Haedr

Kullanıcı
المناظر الطبيعية خلابة؛ الجبل بأكمله يتكون من أحجار صغيرة إلى متوسطة الحجم؛ التربة ناعمة جدًا، بسمك حوالي 40 سم. المشكلة هي أنني لا أستطيع تحميل الصور هنا، ولا أعرف السبب.
للأسف، لا أملك صوراً كثيرة للمنطقة. هل لديك أي قياسات أو تحليلات؟

Haedr

Kullanıcı
.Ne tür resimler istediğini anlamıyorum, kardeşim?

Son düzenleme:
Üst Alt