S.a. sayın burgaz ustam sizdemi Bulgaria ' danmısınız Mashallah Mashallah. всички снимки всички снимки толкова хубаво.Bulgaristana gelirse ben bunlarla gezdirecegim onu![]()

S.a. sayın burgaz ustam sizdemi Bulgaria ' danmısınız Mashallah Mashallah. всички снимки всички снимки толкова хубаво.Bulgaristana gelirse ben bunlarla gezdirecegim onu![]()
meraba petreS.a. sayın burgaz ustam sizdemi Bulgaria ' danmısınız Mashallah Mashallah. всички снимки всички снимки толкова хубаво.Sayın Ersan ustamın konusu nerelerden nerelere geldi.dağıldı gitti..
ersan ustamdan çok özür dilerim..benim her gittiğim yer böyle dağılıyor neden aceba.
![]()
Siz olacağınıza bakın ben gazı aldım bile..hehehehheee.burgaz abi Tefik abiye sindik gaz verme sonra turkiyeye dunmek istemz![]()
Tevfik abi 10 gune bende isimi bitiririm beraber gidelim olmazsa [emoji4] [emoji4] [emoji4]Siz olacağınıza bakın ben gazı aldım bile..hehehehheee.![]()
![]()
![]()
![]()
.hemde süperm gaz.İnşallah bu 10 güne kadar gelirim.
![]()
Her renkten her memleketten toplamislar bizim.icin tevfik abiiiii [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]Siz olacağınıza bakın ben gazı aldım bile..hehehehheee.![]()
![]()
![]()
![]()
.hemde süperm gaz.İnşallah bu 10 güne kadar gelirim.
![]()
S.a. yeah.i know.Her renkten her memleketten toplamislar bizim.icin tevfik abiiiii [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S.a. yeah.i know.hehheeeee..galiba benim ölümüm yaklaşıyor gibi.yaaa
hadi hayırlısı.
![]()
Vallahi sayın ustam kalbime bişeyler oluyor hemen tansiyon aletine müracaad ediyorum bir bakıyorumki tansiyonum tavan etmiş.ustacım nedense böle gızları görünceee,için geçiyor,ölüm aklına geliyor.hayırdır![]()