AÇILMAMIŞ KROKİ KUYUSU...

Dedektif

Vip Üye
hatta şöylede bir olay var her bölgenin ismi zaten devasa yazılarla kayalara işlenmiş örneğin göksu deresi paxfu die yazar kayada görebilir bulabilirsen tabi, kimi yerdetabanda kayada kimi yüksekte kayada kapapazan köprüsü yazısının uzunluğu en az 30 adım belki daha uzun harflerin yüksekliği 1bucuk metre açıyı doğru yakalarsan kitap gibi cıkıyor bir örneği olması lazım bu pcde bakayım yükleyim örnek olsun =)
bir resim daha yüklücem daha önceki konularda yüklemiştim wolcana rakamla şifrelemeyi öğreten yahudinin resmi buda bi örnek olsun,, sigara içen resmi bulucam akşama bakıcam uzun sürecek ama bakıcam,, tuarec ustam konudaki kapalı kroki kuyusunun önünde büyük bir kuyu var onuda ben açtım konuları takip edersen varlar zaten actığım yerler ben yinede elime geçtikce yüklemeye çalışıcam..
Araziye bakış açın çok güzel,Rabbim gönlüne göre versin..
Nacizane fikirlerimi yazmak istedim.

Her noktadan görülebilen ortalık alanları daha hassas analiz etmeni,alanın haritasını çıkartıp köşe noktalarını ve merkez noktasını çıkartmanı tavsiye ederim..Çıkardığın haritayı okumak,herşeyi arazide bulmaya çalışmandan daha hızlı ilerlemeni sağlayacaktır.

drapeta

Kullanıcı

Her noktadan görülebilen ortalık alanları daha hassas analiz etmeni,alanın haritasını çıkartıp köşe noktalarını ve merkez noktasını çıkartmanı tavsiye ederim..Çıkardığın haritayı okumak,herşeyi arazide bulmaya çalışmandan daha hızlı ilerlemeni sağlayacaktır.

amin dedektif ustam cemi cümlemizin gönlüne göre versin,, haritanın üzerindeki altın perçinlerinin olduğu yerde bazı figürler var o figürler aracılığıyla buldum işi büyük, haritada bu arada krokinin cıktığı yerden gözükecek bir yere yerleştirilmiş bir farkla yukardan bakınca görebiliyorsun şimdi diğer krokilerle ilgileniyorum aldıkca burdan paylaşıcam inş..

Dedektif

Vip Üye
amin dedektif ustam cemi cümlemizin gönlüne göre versin,, haritanın üzerindeki altın perçinlerinin olduğu yerde bazı figürler var o figürler aracılığıyla buldum işi büyük, haritada bu arada krokinin cıktığı yerden gözükecek bir yere yerleştirilmiş bir farkla yukardan bakınca görebiliyorsun şimdi diğer krokilerle ilgileniyorum aldıkca burdan paylaşıcam inş..
Amin..Bölgenin kuş bakışı haritasını kastettim...
Ayrıca, bu kadar kuyunun olduğu yerde kontrol edilebilir su olmalı,suyun hattını arazide çizebilirsen seni sonuca ulaştırır,zira kullanım ve tuzak için su vazgeçilmez...Su ile korunan yerler direk sonuca ulaştırır..Motiflerde boğulmamış olursun..

Başarılar

drapeta

Kullanıcı
@drapeta son resim harika gömen kişinin zekasına azmine hayran olmamak elde degil bunun yanında sizin dikdörtgen kuyuyu açmanız ayrı bir azim ama dahası vardır mutlaka şimdi desemki açtıgın yerlerin hepsini görmek istiyorum resim olarak uygun olurmu olmazmı bilmem içimden geçti yazdım
@DADAŞBOZKURT çok iyi bir degerlendirme ve çözümleme yapmışsınız bazı konularda ayrı düştügüm durum olsada denizci korsan diyoruz demi denizcilerin en iyi bildigi gidecegi yeri yıldızlar ile bulmak başka bir deyişle gök kubbe elemanları rasad edilerek rota oluşturmak eşkiyanın söylemlerinden biride gök yüzünü yer yüzüne indirdik söylemidir

Ekli dosyalar

• 1000045142.jpg
    1000045142.jpg
    32.8 KB · Görüntüleme: 6
Üst Alt