Açılmamış Mahsen!

Kervan07

Vip Üye
Değer değmesinede işçilik çok dostum
1 Sabır
2 Geniş bol zaman
3 Maddiyat
4 Sağlam kuvvetli ekip
5 Kaliteli ekipman
6 Allah kolaylık versin

ustam bu saydıkların hepsi olsa bile birde tılsımlarla uğraşmak zorundasın! en önemli konu bu aslında! yukarıdaki listede adı geçen tüm imkanlar sende olsa bile tılsım hepsinin önüne geçiyor! zamanın ve sabrın var ama ailene zarar veriyorlar ve işi bırakmak zorunda kalıyorsun.sağlam kuvvetli ekip var ama bir bakmışsın vesvese verip ekibi birbirine düşman ediyorlar..kaliteli ekipman var ama ya yanıyor yada çok zaman alan tamir işi çıkıyor! sadece para yetmiyor ustam! bunları tecrübeli arkadaşlarımdan dinledim.inanılmaz olaylar yaşamışlar,her şeylerini kaybetmişler vs...sonu gelmez bunun yazar dururum ben:)

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Maşallah mafya gibiler:D
Kardesim takva sahibi sağlam iradeli kişi karşısında tutunamazlar biiznillah. Gerisini bilmem. Hem burda tılsım olduğu ne malûm. Var veya yok yinede tedbir amaçlı yani zahiren yapılması gereken işlemler yapılır o şekilde çalışılır.
Evet bende buna yillar önce bizatihi şahit oldum ama inan hiç bir yaptırım gücü yok. Yanımdakilerin pinpirikliği ve paniklemeleri işi berbat etti.
Şoyleki şeytan cinlerin babasıdır ve en kudretlisidir. Ama öyle olduğu halde insana yapabileceği en büyük kötülük sadece vesvese vermektir. Bunun dışında fiziken hiç bir zarar veremez çünkü böyle bir kabiliyette yaratılmamıştır. Kişi eğer manevi olarak yeterli donanıma sahipse şeytanın vereceği vesveselerdende asla etkilenmez. Ayeti Kerimede Allah(cc) şeytana hitaben
" ihlaslı kullarım müstesna seni sana uyanlarla birlikte cehenneme atacağım " buyuruyor. İhlas tevekkül takva teslimiyet zırhlarına sahip bir mümine ,değil üç beş baldırıçıplak cin , ifrit,
Top atsan işlemez. Bunu bilir bunu söylerim.
Allah de ötesini bırak

Kervan07

Vip Üye
beş parmağin beşide bir olmuyor ustam! sen allah diyorsun ona sığınıyorsun ama yanındakiler öyle olmayabiliyor.hele bi arkadaşımın anlattığına göre, kazı alanında yüzlerce dua okurmuş,namaz kılarmış hoca gibi adammış ama yanında çalışanlar din kitap küfredermiş! ölüsüne dirisine sayarlarmış! imanları ve inançları çok zayıfmış!....şimdi ustam demek istediğim ekipde illaki imanı zayıf kişiler oluyor.ben kazı için takva sahibi,zamani,parasi,sabrı olan adamları nerden bulacam?:) zaten bu işleri herkese açılamassın! yanında en güvenilir kim var onu götürürsün.artık şansıma nasıl birileri çıkar bilemem...yaa ustam en komik duyduğum olay ise,adam özellikle cenabet gidermiş araziye ve hep küfür edermiş şeytanlar gitsin diye:) tövbe tövbe

Son düzenleme:

NormiA

Kullanıcı
tılsımın çözümü sonradan sahiplenenlerinkinden daha kolay..hem sen apaçık korkuyorum diyosun:D allah istemezse hiçbirşey olmaz sen allaha sıgın allahın kelamıyla başla herzaman işlerine..bunların çogu psikolojik inan bilinç altına yerleşmiş, insan kendi kendini korkutuyor..yapmayın.. sen gerekli tedbirleri alıp işleme başlarsan bişey olmaz..

Kervan07

Vip Üye
evet ustam ben korkuyorum sonuçda bir ailem var ve onlarin benden başka kimseleri yok! bu yüzden uzak duruyorum bu işlerden.allah nasib ederse elbet takılır bir yerde ayağımıza bir şeyler..örneklerini çok gördüm bu yüzden inaniyorum tılsıma

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
O tiplerle bu işlere girmek başlıbaşına bir risk. Düşünsene inanç konusunda bu denli sınırları zorlayanlar, iş ciddiye binip bazı buluntular ortaya çıktı ğı zaman pimi çekilmiş bomba gibi olurlar. Cin peri böylelerin yanında çok masum kalır. Ben şahsen % 100 define çıkacağını bilsem yinede bu tiplerle bir yere gitmem. Zarar üç harflilerden ziyade beş harflilerden yani nefsi terbiyeden mahrum İnsan dan geliyor.

Üst Alt