Açılmış mahsen?

impossibleman

Kullanıcı
Bu videoda görünen yerle ilgili köylünün söyledikleri merağımı uyandırdı. Acaba görüntülerden bişey çıkarmı. :) Ustalarım anlatılan hikaye şu. Buraların haritası olan zat 10 sene önce gelmiş ve köylülerden 1-2 kişiye burada 3 kuyu olacak. Bu kuyuları bulun parayıda bulursunuz demiş ve bu ufak tepeyi göstermiş. Köylü ne kadar aradıysada diğer 2 kuyuyu bulmada başarılı olamamışlar. Kuyulardan 1 tanesi dolu demiş adam sadece. O kuyulardaki sizin olsun eğer doğru ise ben kuyuları bulduğunuzda gümüş sandıkdaki Kitabı alacağım sadece demiş.
Doğrumudur anlatılanlar bilemiyorum. Videonun ortasıında yerde sarımsı bir ufak kaya çektim. Birde bu horosanmı onu merak ediyorum. 1:20 dk da görünen ufak parça kaya. Vaktiniz olursa yorumlarmısınız. Hemde görsel olmuş olur. Yer altı odasına da örnektir. Nette ilk defa konuyor burası :)
link :

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Cevap: Açılmış mahsen?

impossibleman ustamızın videosunu
Direk forum sayfamızdan
İzleyebilirsiniz
[YOUTUBE]MXYKW2Aus3c&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

selçuk

Kullanıcı

bu tür kuyu hikayeleri çok geziyor ortalıkta batı karadenizdede bu üç kuyulardan bahsediliyor.daha sonra 7 kuyular delikli magara vs burası dönem soygunu yemiş zeminaltı oda mezar daha yukarılara yönel derim

impossibleman

Kullanıcı

Videonun ortasıında yerde sarımsı bir ufak kaya çektim. Birde bu horosanmı onu merak ediyorum. 1:20 dk da görünen ufak parça kaya.

amed21

Kullanıcı

kamerayı cok hızlı kullan mişsin yavaş cekim yapsaydın eminim ustalar daha iyi yorum yapoarlardı?

Üst Alt