Bu videoda görünen yerle ilgili köylünün söyledikleri merağımı uyandırdı. Acaba görüntülerden bişey çıkarmı.
Ustalarım anlatılan hikaye şu. Buraların haritası olan zat 10 sene önce gelmiş ve köylülerden 1-2 kişiye burada 3 kuyu olacak. Bu kuyuları bulun parayıda bulursunuz demiş ve bu ufak tepeyi göstermiş. Köylü ne kadar aradıysada diğer 2 kuyuyu bulmada başarılı olamamışlar. Kuyulardan 1 tanesi dolu demiş adam sadece. O kuyulardaki sizin olsun eğer doğru ise ben kuyuları bulduğunuzda gümüş sandıkdaki Kitabı alacağım sadece demiş.
Doğrumudur anlatılanlar bilemiyorum. Videonun ortasıında yerde sarımsı bir ufak kaya çektim. Birde bu horosanmı onu merak ediyorum. 1:20 dk da görünen ufak parça kaya. Vaktiniz olursa yorumlarmısınız. Hemde görsel olmuş olur. Yer altı odasına da örnektir. Nette ilk defa konuyor burası
link :
Doğrumudur anlatılanlar bilemiyorum. Videonun ortasıında yerde sarımsı bir ufak kaya çektim. Birde bu horosanmı onu merak ediyorum. 1:20 dk da görünen ufak parça kaya. Vaktiniz olursa yorumlarmısınız. Hemde görsel olmuş olur. Yer altı odasına da örnektir. Nette ilk defa konuyor burası
link :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.