Ada Abinin Definecilikle Alakali Dusunceleri

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Röpartaj yapan kişinin söylediklerine katılıyorum eksik bile söylemiş. Marifet yokken verebilmekte. Bir ara Kader ustamız kimlerle yola çıkılmaz diye bir şey yazmıştı, orada yazdıklarını sözlü olarak ifade etmiş röportajda. Bu iş para bulup zengin olacağım hırsıyla yapılacak bir iş değil yapılırsa sonu hüsran olur. Ya Balkaya ustamız gibi keyif aldığınız için yapacaksınız ya da maddi gücünüz olacak bilinçli olarak, teknolojiyi sömürerek, etkili tanıdıklarınızı devreye sokarak yani zorla yapacaksınız. Ha arada denk gelir bir şeyler bulursunuz ama bu işi her şeyin önüne koyarsanız yaşam düzeninizi bozarsanız, ailenizi mağdur ederseniz bir şey bulamazsınız. Zeka konusunda da söylediklerine katılıyorum yoksa bu kadar define ararken can kaybı neden olsun. İnsanların hayatları neden mahvolsun.

balkaya34

Vip Üye
Röpartaj yapan kişinin söylediklerine katılıyorum eksik bile söylemiş. Marifet yokken verebilmekte. Bir ara Kader ustamız kimlerle yola çıkılmaz diye bir şey yazmıştı, orada yazdıklarını sözlü olarak ifade etmiş röportajda. Bu iş para bulup zengin olacağım hırsıyla yapılacak bir iş değil yapılırsa sonu hüsran olur. Ya Balkaya ustamız gibi keyif aldığınız için yapacaksınız ya da maddi gücünüz olacak bilinçli olarak, teknolojiyi sömürerek, etkili tanıdıklarınızı devreye sokarak yani zorla yapacaksınız. Ha arada denk gelir bir şeyler bulursunuz ama bu işi her şeyin önüne koyarsanız yaşam düzeninizi bozarsanız, ailenizi mağdur ederseniz bir şey bulamazsınız. Zeka konusunda da söylediklerine katılıyorum yoksa bu kadar define ararken can kaybı neden olsun. İnsanların hayatları neden mahvolsun.
Selam @Necat. Usdam,
Musa aleyhisselamın bir hikayesi var ( EFRAİM )
Isde benim bulundugum alan oyle bir alandır, Bir anda bir Tasin veya bir Çalinin görumeyen tarafindan tek bir KURŞUN isimi bitirir, Ben yeri zedelemed bozmadan sadece gezdim, Eger elime bir sey gecmis olsaydi benim sonum olurdu,
Buna eminim, Eskiyadan sonra burada Mubadele olmus ve bu isaretlerin oldugu alana yerleşenler 🤡🤬🤬🤬

balkaya34

Vip Üye
Aslinda birgun @balkaya34 ustami arayip dertlerini tam olarak dinlemek lazim yillardir yaziya dokuyoruz bazen yeterli olmuyor
@DefineHaritasi Selam usdam Aslinda ANKARADA toplu bir sohbet etmeyi cok isderim,
Yalniz geliyim dersen
Bu arzunuzu DAR GECITDE gerceklesdirmek isderim ,Çik isin icinden hadi bakalim derim , Marifetini gorelim derim, can usdam Gelecegin günü tarihini bildir gerisi kolay , Elimizde sadece ekmek ve su olacak ,

DefineHaritasi

Vip Üye
Biliyorum ustam seni taniyorum, cok uzagim suan olarak, memleketini de biliyorum ama belki telefonun calarsa kulaklarin duysun hani bir muhteremen vardi aradiginizi duymuyordu kulaklarindan oturu

balkaya34

Vip Üye
Biliyorum ustam seni taniyorum, cok uzagim suan olarak, memleketini de biliyorum ama belki telefonun calarsa kulaklarin duysun hani bir muhteremen vardi aradiginizi duymuyordu kulaklarindan oturu
@DefineHaritasi usdam her zaman araya bilirsiniz, memnun olurum,
Anladıgım kadarıyla tlf no var,

Son düzenleme:
Üst Alt