Allah Şansınızı Daim etsin İnşallah.inşallah diyeyim bunu Sayın Lacivert24 Ustam görmez.
Saygılarımla.
Son düzenleme:
Ustam senin zeytin ağacında zaten zeytin vermedi bu senesen anladın bunu.
Sende hiç şans yok be ustam bir ara köprüden düş dün zeytin ayrı nediyeyim yazmıyorum fazla![]()
![]()
![]()
![]()
yemin ederim 20 dönüm yerdeki zeytin ağaçlarından tek bir tane dahi kopartıysam zehirim olsun 1 tek dahi yok ne bu yaaaa 20 dönüm ağaçtan bir tek zeytin olmazmı
işte benim şansım bu kadar Allah'ım vermedi ne yapayım ben böyle söyleyince arkadaşlarımın hepside gülüyorlar.
değil zeytin almak tavuklar bile greve gittiler.yumurtada yok.
![]()
vallahi doğru bir sene balık yakalamak için gitmiştim ben balığı yakalayacağım yerde beni balık yakalamıştıda köprüden buz gibi suyun içine uçmuştumSende hiç şans yok be ustam bir ara köprüden düş dün zeytin ayrı nediyeyim yazmıyorum fazla![]()
S.a. Sayın Ustam Sadakada veriyorum ama benim biryerlerde eksikliğim var galiba.Teyfik usta bu nusibetlikten kurtulmanın yolu sık sık sadaka ver kurban kesmeyi unutma, kurbanın tavuk olmasın mekana yetmez.![]()
Vallahi bilemiyorum artık var bende birşeyler var,var bu kadarda olmaz canım ağaçlar meyve vermez,tavuklar yumurtlamaz,çubuklar çalışmaz,sular kesilir,vs.vs. daha bunlar devede bir kulak.Ooo ustam desenee sana buyu yapılmış, ikizceli ustaya biran evel ulaş.
Kurban kesecek sadece asiavcı yı çağırıyor kendileri biz yokuz gurme olarak tanTeyfik usta bu nusibetlikten kurtulmanın yolu sık sık sadaka ver kurban kesmeyi unutma, kurbanın tavuk olmasın mekana yetmez.![]()