Altın'ın Arazideki Tuzakları (eddy akımı) | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Altın'ın Arazideki Tuzakları (eddy akımı)

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Leylim isimli kullanıcı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır. Kendinden başka herkesi cahil gören bu kullanıcı bundan sonra farklı kullanıcı adıyla tekrar gelmesi durumunda uyarısız uzaklaştırılacaktır. Maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor.
İlgili tüm mesajları arşivleyin konuda görünmesin. Okuyan arkadaşlar gerilmesin. Bazı insanlar kurbağa ile okyanus gibidir yüzü ıslanmaz, ıslansa da uslanmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
İlgili tüm mesajları arşivleyin konuda görünmesin. Okuyan arkadaşlar gerilmesin. Bazı insanlar kurbağa ile okyanus gibidir yüzü ıslanmaz, ıslansa da uslanmaz.
Bazen forumdaki kullanıcı arkadaşlar merak ediyor neden uzaklaştırıldı diye, mesajları silmiyorum ki uzaklaştırma nedeni belli olsun.

Zincirci

Kullanıcı
Hoş buldum,usta.elhamdülillah iyiyim.
Sende iyisindir inşâallah.
Malum sebepten dolayı epeydir sizlerden ayrı kaldım.
Böyle devam ederse burda olurum inşâallah.
Hoş geldin değerli kardeşim, eski parça kırmış defineciler toplanıyor hamdolsun 😊 bende 3-4 yıldır rahatsızlık nedeniyle elimi ayağımı çektim nete bile girmiyordum. Baktım yüreği gönlü güzel abi kardeşlerim kalemi eline almış sevindim, Rabbim zorda darda borçta hasta olanlara sağlık şifa afiyet huzur mutluluk bolluk bereket nasip etsin,
15 yılda gördüğüm tek şey nasip kısmet, eğer yerin altında temiz bir kalp imanlı bir beden düşünce ile araziye gitmedikce Rabbim nasip etmedikçe kimse bir şey bulamaz. İnanın öyle işaretler öyle bilgiler geliyor sağdan soldan hevesim yoh lo canım istemiiii diyorum. Öyle 50-100-200-500 binlik Cihaz desen boş heves boşa uğraş, kaliteli bir kaç marka veya el emeği varsada görmedim bir şey diyemem.
Ben şu çubuk işini çözmeden araziye çıkmam, çubuk candır ciğerdir. RABBİM herkesin gönlünden geçeni hakkımızda bolluk bereketi ile nasip etmesini diliyorum. YARATANA emanet olun.

Üst Alt