Şayet bu su aşımı değilde bir silüet ise bu hizada kayalığın üstünde ya menengiç yada alıç olması lazım. Akar su bölgesinde kuşburnu böğürtlen veya yaban inciri durumu nedir? Analizleriniz nelere dayalı? Sunum zayıf olduğundan böyle ilerlemek güç olur.
Şayet bu su aşımı değilde bir silüet ise bu hizada kayalığın üstünde ya menengiç yada alıç olması lazım. Akar su bölgesinde kuşburnu böğürtlen veya yaban inciri durumu nedir? Analizleriniz nelere dayalı? Sunum zayıf olduğundan böyle ilerlemek güç olur.
Bence gezmen seni güzel hedeflere sürüklemiş alan güzel muhteşem bir yere benziyor yapı ve yapılış gayet güzel mekanda musaitse deyerlendir derimMerhabalar herkese güzel bir yer olduğunu düşünüyorum yorumlarınız benım için önemli teşekkürler..
Şurayi nasıl teyit edersin bilmem. ama Orda bir işin olmalı... Asıl işin buranın üstünde Kartal bakmalısın, Bak bakalım Kartal nerede... Yılanı ben gördüm Kartalı da sen bul...Merhabalar herkese güzel bir yer olduğunu düşünüyorum yorumlarınız benım için önemli teşekkürler..