Değerli ustalarım uydu resimlerinde yaşam izleri vardı gidip araziye baktım ve bu resimleri çektim yetersiz olduğunu biliyorum,aceleden çekip çıktım.arge yapmaya değermi sizce,Ermeni yaşam alanı.
Değerli ustalarım uydu resimlerinde yaşam izleri vardı gidip araziye baktım ve bu resimleri çektim yetersiz olduğunu biliyorum,aceleden çekip çıktım.arge yapmaya değermi sizce,Ermeni yaşam alanı.
Hocam hemen hemen her bölgede bir yaşanmışlık elbete var ama o yaşanmışlığa dair iz her yerde olmuyor buraya şöyle bir baktiginda her şey doğal gibi gözüküyor 1.2 nokta da sanki oynama mevcut gibi güzel bir cihazla bir tarama yap enazindan endişelerini dindirmiş olursun görüntü doğal gibi dursada bir iki kaya parcasinda kesme var gibi daha doğrusu toplu bir mezar yapısı var yine ustalar da cevap verir onların da fikrini al ona göre hareket edersin hocamDeğerli ustalarım uydu resimlerinde yaşam izleri vardı gidip araziye baktım ve bu resimleri çektim yetersiz olduğunu biliyorum,aceleden çekip çıktım.arge yapmaya değermi sizce,Ermeni yaşam alanı.