Arkadaşlar Biresim Gözmü Sizce

ahlatli

Kullanıcı
6f577e3085f1c14e7f01b30e81f21af8.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
Ustam oncelikle merhaba resimli define konularina konu acsaniz daha iyi olurdu diye dusunuyorum
Konunuzda buyuk goz zamaninda yemin etme yeri olarak yapilmis bir yer gorunumunde cevrede merdiven varmidir kayayi iyice incelemenizi tavsiye ederim cevre resimleride varsa bi zahmet birde yemin yeri dedigin deilde altinda ki kucuk nis ve hemen sag caprazindaki yukari bakan v isareti icindede kalp olusu dikkatini ceki gosterdigi yonde resim var ise bakalim yok ise gittiginde kontrol et istersen kayada bayan meAri olma olasiligi yuksek

ahlatli

Kullanıcı
Ustam oncelikle merhaba resimli define konularina konu acsaniz daha iyi olurdu diye dusunuyorum
Konunuzda buyuk goz zamaninda yemin etme yeri olarak yapilmis bir yer gorunumunde cevrede merdiven varmidir kayayi iyice incelemenizi tavsiye ederim cevre resimleride varsa bi zahmet birde yemin yeri dedigin deilde altinda ki kucuk nis ve hemen sag caprazindaki yukari bakan v isareti icindede kalp olusu dikkatini ceki gosterdigi yonde resim var ise bakalim yok ise gittiginde kontrol et istersen kayada bayan meAri olma olasiligi yuksek
Tşklr ustam en kısa zamanda geniş açılı fotolar atıcam bu resimler eski ermeni yerleşimi olan yaklaşık 100'e yakın mağarası olanbi yer işaretin baktığı yerin 10 yada 15 metre ilerisinde ama daha sağa düşen kilise var ama kilise yerle bir olmuş kazınmış yani

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ahlatli konunu taşıdım. resimli konuları bu bölüme açarsanız herkesin görmesini sağlamış olursunuz.
çok ağır bir yer. hiç tavsiye etmem. merakım gitsin istersen,yer çok açık belli ,sağa sola sapmadan ön kısımdan boşluk tespiti yaparak öğrenebilirsin. odalar kayanın altına gider.

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
ahlatli konunu taşıdım. resimli konuları bu bölüme açarsanız herkesin görmesini sağlamış olursunuz.
çok ağır bir yer. hiç tavsiye etmem. merakım gitsin istersen,yer çok açık belli ,sağa sola sapmadan ön kısımdan boşluk tespiti yaparak öğrenebilirsin. odalar kayanın altına gider.
Ustam buyuk goz zaten onundeki kayaligi dikkat edersek oturdugunda hersey ayaklarimin altinda demeye gozde karsina bak gorebildigin anlamina gelir oralar muhakkak zordur yalniz dikkatini ceken altindaki niste caparazi gosteren v isareti orasi arkadasa yardim sahlayacak kolay yer olarak gorunmekte sidze incelerseniz daha bilgili daha yardimci olacaginizdan eminim ustam saygilarimla

wolf_52

Kullanıcı
1 ci resmin sağ alt köşesine dikkat edin girişi açılmış,çok evelden dönem soygunu yemiş gibi duryor:(

Üst Alt