ayna mı yoksa güneşmi

acemi99

Kullanıcı
malatya da bizim köyün taşında bu işreti gördüm bir yardım lütfen

birde böyle yanında bir şekil var ama doğasal mı bir yardım abimm

birde uzaktan kayanın görüntüsü

Son düzenleme:

acemi99

Kullanıcı
Cevap: ayna mı yoksa güneşmi

tehlike derken anlamadım abim

aga.0074

Kullanıcı

mağara varmı sizin köyde..ve güneş bu taşa öğle saatinden sonra vuruyor değil mi..ama uğraşmana değmez..

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Hemşerim
Güzel resimler
Ekle
Çevre hakkında ve
Tarihi hakkında bilgi ver
Değerli ustalarım
Çözerler:rolleyes:

KOMAGENE

Kullanıcı

Bakınız tekrar tekrar söylüyorum bir yerin önemli olabilimesi için tek işaret yetmez yanında muhakkak elden çıktığı belli olan birden fazla işaret lazım şimdi gelelim komşu il malatyadan gelen bu resme ve resmi koyan kardeşime kardeş 1 resim koymuşsun birde uzaktan kaya resmi çekmişsin konu hakkında bilgi vermemişsin çözümleme istiyorsun bu sence ne kadar sağlıklı ha kafamda birşeyler oluştu mu evet oluştu ama belkide seni başka yerlere yönlendirecek

acemi99

Kullanıcı

şimdi şunu söylemek istiyorum köyümüzün yakınına baraj yaptılar köyümüz ü yok ettiler çocukluğumun geçtiği yerler yok oldu çok az kaldı ondan dolayı suyun altında kalacak anlatmak istediğim bu abilerim köyün dışında kuzeybatı tarafında 300 metre uzaklıkta tepenın başında bir soku taşı var taşın içi geniş oyuk sonradan koyulmamış kayaya bağlı taşı oymuşlar arzuyetim zengin olmak çıkarmak değil bileyim ne kadar iza etsem amacın yoksa çıkarmana da gerek yok dersiniz anlıyorum sadece kafamda olanı çözmek şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

Üst Alt