aynı derenin farklı yerleri

bestami31

Kullanıcı
Gardaş aceleyle gerek yok mekâna gittiğinde net fotoğraflar cek şüphelendiği yerde bir şeyler dönmüş gibi kare içine aldığım yerler kayayı dört tarafı görecek şekilde fotoğrafla daire içine aldığım yeri net fotoğrafla
Gardaş aceleyle gerek yok mekâna gittiğinde net fotoğraflar cek şüphelendiği yerde bir şeyler dönmüş gibi kare içine aldığım yerler kayayı dört tarafı görecek şekilde fotoğrafla daire içine aldığım yeri net fotoğrafla
@Deli Fırat ustacığım, güzel bir ayrıntı bence, bu taş biraz yukardan aşağı yuvarlannmış, ordan orman yolu açılırken benim görüşüm ama bu çok önce olmuş belki 20-30 yıl önce, ama bir taşın da bu şekilde katman renk farkları ile birleşmesi yani yapıştırılmış gibi duruyor olmasına, çok hayret ettim doğrusu, tabii ki güzelce inceleriz resimleriz inşallah, ilginize çok teşekkür ediyorum, sağolun varolun Allah razı olsun

babacan3441

Kullanıcı
@babacan3441 ustam ve @TimuR964 @Deli Fırat ustalar şimdi aynı yerden bir şey farkettim sizede danışayım dedim, ne olabilir, derenin beri köşede bir kütle taş var ve kenarları da bayağı düzgün görünüyor, yapıştırma gibi, bu hafta aşırı yağmur vardı gidemedik ama bayram sonrası inşallah bakalım ilginize teşekkürler, ayrıca @Deli Fırat ustam bu taşın başka görüntüsü var mı demiştiniz elimizde buda var teşekkür ediyorum
ustam selamlar .atmış olduğum fotoda çizmiştim aslında düz kayadaki dikkat edilecek yeri.yazı ile dile getirmediğim için dikkat etmemişsin doğal olarak.su taş toprk ve hava hepsi bir arada ve düz oluşu benimde dikkatimi çekmişti.ama ilk dikkat etmen gereken yerlerden sapma diye yazmadım sadece çizmiştim.bölgede dere ve yamaçlarda fazlasıyla yuvarlanan taşlar var.dikkat et yamaçtaki taş yere gömme değilse sonradan gelmiştir.şekli çok güzelde olsa uğraşmam ben.herşey nasip o ayrı tabi..

Üst Alt