Selam usdam ,,Elini koydugun taş çok güzel bir balık, Kuyruk çatal, Agzı muntazam yani ,güzel bir balık işareti,selamlar dostlarım
bir çoğumuz balık işareti hakkında az çok bilgi sahibidir.
bu işaret hakkında ustalarımın düşüncelerini almak isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 10478
tam isabetli yorum için tebrik ederim. şimdi balık denince akla hep su ile ilişkili yorumlar yapılır. kayadan yapma heykel gibi olan balık işaretinin bir anlamıda tünel kapılarına işarettir. girişten başlar ve tünelin bir noktasına kadar balık size eşlik eder. daha sonra yırtıcı hayvanların işaretleri size eşlik eder. işte bundan sonrası tam bir kaos dur.Selam usdam ,,Elini koydugun taş çok güzel bir balık, Kuyruk çatal, Agzı muntazam yani ,güzel bir balık işareti,
Etrafda acaba ne var ,ŞELÂLE varmı ?
Evet haklısın, Bazanda hic ummadiginiz bir nokdada , suyla ilgisi olmayan yerdede oluyor ,Ben bunu gördüm, Sanıyorum mezarı kutsamadır, Hırisdiyan kutsalı mesela.tam isabetli yorum için tebrik ederim. şimdi balık denince akla hep su ile ilişkili yorumlar yapılır. kayadan yapma heykel gibi olan balık işaretinin bir anlamıda tünel kapılarına işarettir. girişten başlar ve tünelin bir noktasına kadar balık size eşlik eder. daha sonra yırtıcı hayvanların işaretleri size eşlik eder. işte bundan sonrası tam bir kaos dur.
bu çeşit balıkların ebatları girişe yakın ve uzaklığı ile değişkenlik gösterir.
balık kaya derken akla dağ gibi kaya geliyor çünkü insanların belleğine eşkiya belgelerindeki işaretler kazılmış. eşkiya işi boş iştir. peşinden koşan varsa bi an önce vazgeçsin!usta yine eşkiya belgelerine dayanarak mı balık kaya çünkü balık işareti böyle birşey değil yok böyle diyen dostlar varsa yerde kar olmasına rağmen yüzlerce böyle kaya resmi getiririm
Selam usdam,, Ben Eskiya belgelerini takip ederim ,ve bu benim tutkum. Eskiya belgesindeki Balık başkadır, Ben resim koymadan konu açmam ,balık kaya derken akla dağ gibi kaya geliyor çünkü insanların belleğine eşkiya belgelerindeki işaretler kazılmış. eşkiya işi boş iştir. peşinden koşan varsa bi an önce vazgeçsin!
aleyküm selam balkaya ustam. eşkiya işi apayrı bi konudur inşallah bir gün o konu hakkında da yorumlarımı paylaşırım. eşkiya işi boş iş derken eşkiya gömüsü yok demek değildir lakin peşinden koşulacak bir iş değildir. sistemli bir eşkiya işini ancak organize olmuş donanımlı profesyonel ekipler çözebilir. bu ekibin içinde yok yok dur. bizim gibi adamları aşar düşüncesindeyim sevgili balkaya ustamSelam usdam,, Ben Eskiya belgelerini takip ederim ,ve bu benim tutkum. Eskiya belgesindeki Balık başkadır, Ben resim koymadan konu açmam ,
Bu sizin eklediginiz balıktır, Enazından bence öyle, Her fikre saygım var ,
Evet haklısınız usdam ,,Ama ,Düşünürsek bütün define işini simdi Teknoloji çözer, Yani iyi görüntülü cihazlar tüm define işinde çözüm ekipmanıdır .aleyküm selam balkaya ustam. eşkiya işi apayrı bi konudur inşallah bir gün o konu hakkında da yorumlarımı paylaşırım. eşkiya işi boş iş derken eşkiya gömüsü yok demek değildir lakin peşinden koşulacak bir iş değildir. sistemli bir eşkiya işini ancak organize olmuş donanımlı profesyonel ekipler çözebilir. bu ekibin içinde yok yok dur. bizim gibi adamları aşar düşüncesindeyim sevgili balkaya ustamkaradenizde eşkiya bölgesinde biraz vakit geçirmiştim,inan aklım başımdan gitti! ben hiç bir yerde öyle karmaşık ve ağır işcilikli bi sistem görmedim.