Siz asıl hedefe otaklanın her zaman hedefiniz yüksek oldun. Oradaki kasa küçük hedef, unutmayın sizi yavaşlatır.vay ersan ustam hoş geldin,özlettin kendini![]()
kasa mutlaka vardır, geniş zamanda bi bakmam lazım
Siz asıl hedefe otaklanın her zaman hedefiniz yüksek oldun. Oradaki kasa küçük hedef, unutmayın sizi yavaşlatır.vay ersan ustam hoş geldin,özlettin kendini![]()
kasa mutlaka vardır, geniş zamanda bi bakmam lazım
şimdi mavran ustam heykel gibi yapılmış işaretlerin anlamları diğer işaretlere nazaran farklılıklar gösterir. şimdi bu balık bir yığmada desem kim inanır?@Kervan07 Kardeşim şimdi ben bu konuya yorum yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. Yine de bir iki Kelime yazayım.
Neden balığı gördüğümüz yerde ırmak,dere, göl,deniz veya su ararız, oysa dağın başında da balığa denk geldiğimiz oluyor. O zaman iyi ayırt etmeliyiz üzerinde olan pullara bakin kalpgibi olan var mı veya yakınında veya büyük kaya
e benziyor mu. Eğer su yoksa mezar oralarda bir yerde ancak işiniz kolay değil bir 6 ay daha çalışmak zorundasınız.
aynen ustam haklısın..burası 6 ay olsa gözüm kapalı çalışırdım fakat yıllar alır biliyorum. burası bildiğimiz yığmalara benzemez. örneklerini çok gördük.Siz asıl hedefe otaklanın her zaman hedefiniz yüksek oldun. Oradaki kasa küçük hedef, unutmayın sizi yavaşlatır.
A21medli herhalde bunu soruyor,Ekli dosyayı görüntüle 10480
Balık ile aynı yerde ve aynı istikameti gösteren baklava dilimi biçiminde kaya
birazdan kısa bi video atıcam. tüm ustalarımın ilgisi için çok teşekkür ederimKaraya atılan balıklarda bir espiri var..Balıklar suda düz gider,ama karada ters gider..![]()