batıp çıkan su | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

batıp çıkan su

oskar

Kullanıcı
Cevap: batıp çıkan su

fenerli ustam, tam köyün içinde klise mevcutmuş. klisenin 150 metre batısındaki kaynağın, yaklaşık 50 metre alt tarafından bir teneke para alındığı söyleniyor,düzlükteki yığmayı dozer düzlemiş :p

burasının eşkiya belgelerine uyup uymadığını tam bilmiyorum amacım bunu öğrenmek,

kanas ustam buraya gelenler,batıya akan küçük derede göl soruyorlar ,bunun aslı nedir acaba ,tabi göl yok

birde şu var 1.kaynaktan gelen su aşağıda kireç kuyusunun ordan geçiyor köklü fakat küçük üçgen taş ve üzerinde kertik var ,kireç kuyusu şuan kapalıdır

cevap yazan herkese saygılar ve tşkrler

NOT: KAKAVANCİ konu içinde konu açma :mad:

KANAS_USTA

Vip Üye

pasam ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum
neyı kastettıgınıde
ancak o kadar genıs bır yerkı hangı bırını anlatyım tamda cıkmak uzereydım zaten.
sevgılı kardesım yerın bana kalırsa aranılan yer her sey tutuyo bence.
o sebeble kıymetını bıl.
yakın anlamda hemen ucgen tasın altında kuyu derım ancak tam teferruata gırmem ve ıstahla yazmam ıcın senınde teferruata gırmen lazım...
ucundan azcık gostermelerle bu iş nereye kadar gıder artık sen dusun:)

oskar

Kullanıcı

s.a. Ustam, konunun en başında belirttiğim gibi fesatlık ve hasetlik yapmam dediğim gibi bu bir ekip işi. sana son nokta zaten sormadım, sormam,amaç yerin teyiti idi. kısmetimizse eğer, havanın durumuna göre seni en yakın zamanda misafir olarak ağırlamak isterim bölgenin neresi olduğunu tahmin ediyorsunuzdur,burası uzun zamandır bekliyordu siz gelene kadar yine bekliyebilir

bu konuda kafanıza herhangi bir şeyin takılmasını istemem.

zaten bölgeyi görünce hiçbir şey anlatmamışın diyeceğinizdende eminim,
şimdilik hayırlı geceler,
cümleten Allaha emanet olunuz .

kakavanchi

Kullanıcı

OSKAR BANA KIZDIN KUSURA BAKMA AMA HADİ YİNE OSKARLIK YERİ BULMUSSUN HAYIRLI OLSUN:d

Üst Alt