bayram mesajı | Define işaretleri ve anlamları

bayram mesajı

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
muhterem kardeşlerim,tatilin uzun olmasından ötürü, bir çoğunuz,yarından itibaren sevdiklerine koşmaya başlayacak ve aramızda olmayacak.
ben şimdiden;
hepinizin mübarek bayramını gönülden kutluyorum.
sevdiklerinizle ,her gününüzün bayram sevinci içinde geçmesi temennilerimle ,YÜCE RABBİM den hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: bayram mesajı

ustam Allah cc razı olsun inş.

bende o koşanların içinde olucam inş,yarın sabah yola revan olucaz Allah ın izni ile inş.

inş yine görüşürüz ama,köylerde bazen telefon cekmıyor,arayamaz isem abilerimden ve arkadaşlarımdan şimdiden özür diliyorum.

Herkezin bayramını en içten dileklerimle kutlar,ibadetlerinizin en güzel şekilde Allah azze ve celleye ulaşmasını niyaz ederim.(rabbim kurbanlarımızı kabul buyursun inş)

hayırlı akşamlar.

light_celal1

Kullanıcı

allah kazasız belasız yolculuklar yapmayı nasıp etsin inşallah tabii dikkat etmek lazım kurbana giderken kurban olmayalım
herkesin bayramını şimdiden kutlar sağlık esenlik dilerim

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a cc. sonsuz şükürler olsun! Kurban bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun... dostluğu, sevgiyi ve geleceği... aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu, en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, tüm arkadaşların kurban bayramı.nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. her şey gönlünüzce olsun! İnşAllah...

FENERLi

Vip Üye

Bayram sevinç günü demektir. Topluca kilinan bayram namazlari; müslümanlar arasindaki birlik ve beraberligin güzel bir göstergesidir. Bayramlar müslümanlari birbirine yaklastiran, darginliklari ortadan kaldiran, kardeslik duygularini kuvvetlendiren önemli günlerdir.
Bütün arkadaşlar'a iyi bayramlar,büyüklerin ellerinden ,küçüklerin gözlerinden öperim.Unutmayın ki dualarınızı bekleyen bu dünyadan göçmüş büyüklerimizi ziyaret edin,,,,

Son düzenleme:

TEVFiK

Vip Üye
muhterem kardeşlerim,tatilin uzun olmasından ötürü, bir çoğunuz,yarından itibaren sevdiklerine koşmaya başlayacak ve aramızda olmayacak.
ben şimdiden;
hepinizin mübarek bayramını gönülden kutluyorum.
sevdiklerinizle ,her gününüzün bayram sevinci içinde geçmesi temennilerimle ,YÜCE RABBİM den hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.
Selamunaleyküm sayın İkizceli Ustam Allah c.c. Razı Olsun böyle güzel temennileriniz ile kutlamanız için çok Teşekkür eder.ve Aynı Dilleklerinizle ben de cani gönülden kutlar.
Allah Sağlıklı daha nice Bayramlar görmenizi diler.

Saygılarımı Sunarım.;)
Tüm müslüman aleminin Kurban Bayramını Kutlar Sevgi ve Saygılarımı Sunarım
İyi Bayramlar.;)

ASİAVCI

Kullanıcı

Tüm musluman aleminin kurban bayramını kutlar hayırlı bayramlar dilerim bende yolculuk edeceklerdin biriyi şimdiden definemekanı ailesinin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim ;)

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

tatile çıkan arkadaşlarımıza ,RABBİM kazasız belasız yolculukar ihsan ederek,bayramımızı sevdiklerimizle ağız tadıyla geçirmeyi nasib etsin.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Kurban bayraminiz mubarek olsun
Hep beraber nice bayramlara

Üst Alt