BRUCE LEE bilinmeyen özellikleri | Define işaretleri ve anlamları

BRUCE LEE bilinmeyen özellikleri

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Cevap: BRUCE LEE bilinmeyen özellikleri

bu adamı seviyordum yazık oldu paylaşım için teşekkür ederim beni gençliğime götürdün...

TEVFiK

Vip Üye

S.a. Paylaşımınız İçin Size çok Teşekkür ederim Sayın Ustam Vallahi O çocukluk yıllarımı hatırlattınız :(Rahmatlik Babam beni Bu BRUCE LEE'nin filmi geldiği zaman devamlı götürürdü :( yanlız çok yazık ettiler böyle yetek sahibi kişiyi :( Ellerinize ve Emeklerinize Sağlık Saygılarımla.;)

Son düzenleme:

ASİAVCI

Kullanıcı

tevfik usta seni linde mımcıkayla düşünemiyorum dünyayı dize getirirdiniz

TEVFiK

Vip Üye

tevfik usta seni linde mımcıkayla düşünemiyorum dünyayı dize getirirdiniz
koptumkoptumkoptumkoptum S.a. Sayın Ustam Vallahide ben bu adamın filimlerine özenerek bende karete kunkfu dersleri almıştım baya,baya müsabakalara katılacaktım'ki babam beni salmadı :( :( işte sayın Ustam ben her yerden darbe aldım şimdi ise kayalara bakar dururum umudumu taşlardan bekler olurum :( :( Saygılarımla.:(

ASİAVCI

Kullanıcı

ŞÖYLE GÜZEL BİR İŞARET BULSAN BENDE CÖZMEYE ORAYA GELSEM HEM TATİL HEMDE TİÇARET YAPSAM....AZDA ARAZİDE KUNKFU CALIŞSAK NE GÜZEL OLACAK....:D :D koptum

TEVFiK

Vip Üye

ŞÖYLE GÜZEL BİR İŞARET BULSAN BENDE CÖZMEYE ORAYA GELSEM HEM TATİL HEMDE TİÇARET YAPSAM....AZDA ARAZİDE KUNKFU CALIŞSAK NE GÜZEL OLACAK....:D :D koptum
S.a. Sayın Ustam Vallahide Söz Veriyormusunuz hemen bende Araziye çıkayım sizde bir zahmet bakarsınız ben sizi Kuşadasında Ağarlarım oradada evimiz var beklerim Vallahi Çok Sevindim Saygılarımla.;);)

Üst Alt