bu aslan oturmuş halimi ne dir | Define işaretleri ve anlamları

bu aslan oturmuş halimi ne dir

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
anlamsız deyildir elbet bir anlamı vardır adamın baktığı yönde ne var birde orayı yakından inceledinizmi herhangibi bir işaret varmı diye

hikhol

Kullanıcı
anlamsız deyildir elbet bir anlamı vardır adamın baktığı yönde ne var birde orayı yakından inceledinizmi herhangibi bir işaret varmı diye
İŞARETLER VA AMA BURDAN ATAMADIM VİDEOU.AMA İNSAN YAPIMI DOĞAL DEĞİL GİBİME GELDİ. SİZCEDE EL YAPIMI DEĞİLMİ

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
birincisi büyük harflerle yazma yasaktır ikinci olarak videonu yutuba yükle linkini buraya yapıştır videon görünür ustalar resimi görünce yorumlarını yaparlar doğalmı deyilmi

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Hosgeldiniz.

Güzel bir figür.
Doğal değil.
Fotoğraf kalitesi zayıf ve bende yaşlı olunca ön ayaklarını sütuna koyan bir erkek aslan mi yoksa karşıya bakan bir adam mı tam emin olamadım.
İlgiyi hak eden bir yer.
Sorun şu ki ormanlık alan içinde araştırma yapmak biraz meşakkatli olur.

hikhol

Kullanıcı
Hosgeldiniz.

Güzel bir figür.
Doğal değil.
Fotoğraf kalitesi zayıf ve bende yaşlı olunca ön ayaklarını sütuna koyan bir erkek aslan mi yoksa karşıya bakan bir adam mı tam emin olamadım.
İlgiyi hak eden bir yer.
Sorun şu ki ormanlık alan içinde araştırma yapmak biraz meşakkatli olur.
Hoş buldum. teşekkür ederim. tuhaf bir yer ama bukadar net kayada böyle bir figür şaşırttı beni. yan bölgelerinde işaretler var. sorun şu ki ne olduğunu anlayamadım. doğal olamaz dedim ama biryerede varamadım. burayı nasıl gün yüzüne çıkarcam düşündüm durdum. makine olsa nereye tutacan işaret ile nereye kadar... arkası mağaraa

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Gardaş aslan yada insan figürü bunun tehidi için dört yandan kaliteli görüntüsü olacak ki aslan yada kıçının üstünde oturmuş adam diye bilelim ve yapılacakları yazabilelim bu şekilde seni yanlış yönlendirmek olur kimi aslan der kimi insan der buna mahal vermemek için sen fotoğraf işini dediğim şekilde ekle hata çevresinini ve ekstra isaretleride güzel bir sunumla yükle bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olalım inşallah

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Hoş buldum. teşekkür ederim. tuhaf bir yer ama bukadar net kayada böyle bir figür şaşırttı beni. yan bölgelerinde işaretler var. sorun şu ki ne olduğunu anlayamadım. doğal olamaz dedim ama biryerede varamadım. burayı nasıl gün yüzüne çıkarcam düşündüm durdum. makine olsa nereye tutacan işaret ile nereye kadar... arkası mağaraa
Aşağıdaki konuyu okuyup buna uygun güzel bir sunumla konuya devam edebilirseniz elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz inşallah bilgilendirme açısından.

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

Üst Alt