Bu Bir Işaretmidir Yoksa Doğal Mıdır

fanti

Kullanıcı
Katılım
24 Kasım 2012
Mesajlar
114
Beğeni
75
Puanları
28
sayın ustalarım değerli arkadaşlar defineyle alakası varmıdır bu işaretin yoksa çakma bişeymi yani doğalmıdır ..şimdiden teşekür ederim hayırlı akşamlar cümleten.....
IMG]
 

fanti

Kullanıcı
Katılım
24 Kasım 2012
Mesajlar
114
Beğeni
75
Puanları
28
lacivert ustam teşekür edeerim...kusura bakmayın fotoları kendim çekmedim..sadece önemli bir şey varmıdır merak işte..fotodaki çentik dikkatimi çekti ..siz değerli ustalarımın yorumlarına sunmak istedim..sağolun ustam... wolf ustam teşekür ederim evet fotolar yetersiz ve çok kötü..duvarın eskiliğini bilmiyorum fakat bana arıcıların işi gibi geldi kovanlarını yaban hayvanlarından korumak için yapılmış sanki.... fotoya işaretlediğim çentik ne anlam taşıya bilir...birde ikinci foto tünelin girişi olabilirmi ....kusura bakmayın fotolar eksik ...fakat şu an elden gelen bunlar.. hayırlı geceler
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA

muhterem kardeşim, küçük oyma ile çizdiğim iki arayı ölç.her santimi,metre hesabıyla üst istikametinde ,babahalit ustamızın söylediği gibi mezarına ulaşırsın. bazen adıma da düşebilir.
yalnız tam kurşun atımını başaramayabilirsiniz, o ölçüler içinde hafif sağa sola kayarak gözlemlerseniz,dikkatinizi çekebilir.
ana oymamız yine ustalarımızın ifade ettiği gibi,zemin altı mahzeni veriyor.çizdiğim kısmın haFİF ÖNE GÖRE DERİN olması ,iki ok yönünün arasına geldiğini verir. yeterli netlik olmayınca ,iki arayı söylemek gerekti.
bu yönlerde bir boşluk tespiti ile belirleyebilirsiniz. sağlıcakla selametle.
 

fanti

Kullanıcı
Katılım
24 Kasım 2012
Mesajlar
114
Beğeni
75
Puanları
28
çok teşekür ederim sayın ikizceli ustam ağzınıza yüreğinize sağlık ...
 
Üst