Bu bir mağara kapağımıdır ?

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Bu yeri sıkı bir ormanın içinde sarp bir yerde bulduk.büyük oymanın baktığı yön doğudur !Teşekürler!

A21MEDLi

Admin
Cevap: Bu bir mağara kapağımıdır ?

kaya genel görünüş itibarıyle girişi kapatmak için sıkıştırlmış.. kapağa benziyor.
fakat kendisi kasaymış patlatılmış.

A21MEDLi

Admin

resimdeki Y... bu Y orada bulunan,çatal yapan patika yolunu anlattığı gibi.gizlenmiş üçgenide içinde barındırır.

Son düzenleme:

Erdal-42

Kullanıcı

selam enver arkadaşım bu fotoyu neye göre çekdiniz sizi otarafa yiten sepep nedir bir rivayet veya o aralarda bulunan daha önce birşey varmıdır bu bakışla bana oldukca dogal gelddi eyerki bir rivayet veya bulunan bir emare varsa ona göre çözümler üretile bilir tabiki bu benim düşüncem

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için Teşekürler sayın usta arkadaşlar!A21MEDLİ usta onu öyle açık bulup içine baktım zatem sadece yere dökülen o kumu çıkarttık ordan.içine baktık arkadaşım elliyle vurup boşluk sesi çıkartıyor arkasından usta.ama üstü de taşlarla doludur.diğer oymaları da görebiliyorsunuz mu usta?üstünde yine bir delik oyma var yuvarlak oyma.büyük deliğin tam üstü yatay şekilde.Y nin yerini bulabilrmiyim bilmiyorum usta.yolların çoğu bozuk zamanında bozulmuştur kendiliğinden hava şartlarından yada hayvanların geçtiğinden ama bulmaya çalışacağım.Erdal_42 usta.Benim bütün konularım hep aynı bölge usta.ama şunu söyleyebilirim size buranın yakınında çok sayıda taş yığmaları vardı mezarlar yani.başka emareler çok sayıda da var ama vaktim olmadı o gün hava şartlarından dolayı.dere yakında .bu zaten dereye bakıyor kayanın ortasında ki delik yani.Saygılar ve teşekürler!

A21MEDLi

Admin

bu Y bana patika yolu anlatıyor gibi geldi.
fakat karşısında dere var deyince;karşısındaki dere çatalımı? suyu ve yatağı,taksi genişliği kadarmıi??

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Yok Usta çok daha geniş usta o dere !bilemeyeceğim kurumuş olanlar olabilir yada ufak görünmeyen dereler de olabilir usta.kusura bakma o kadar dikatli bakmadım usta.teşekürler!

Üst Alt