Çok yukarlardaidim usdam, bu görüntüyü görünce kareye alincaya kadar aşağı indim ,Ancak böyle kareye alabildim.ama ,Bu seferde yukari cikmakda zorlandım.Ooo gerçekten seyredilecek yermiş ustam
Ustaların işini kolaylaştır
Başka resimler de ekle değerli ustam
Usdam bu goruntulerin baziları dogal ama bazilarinida dogala uydurmuşlar, bunlar hepsi dogal degil hepside uyarlama degil.usta bunlar doğala benziyor
üzerlerinde işçilik varmı murçlanma
toprak yapısının aşınmasıyla oluşmuşlargibi
Selam usfam daha oncelerdekilerde buda.hepsi 3 klm lik bir mesafede.2 nin çözümü
Ben burda karşıdagın ortasina kadar indim aslinda bu görüntü ile benim durduğum noktanın arasında geniş bir dere yatagi var.ustaların dikkatini çok enteresan bir yere çekmek isterim normal işaret çözümlerinde bir yada birkaç işaretten asıl ana işarete gidilir burda ekranın sol alt tarafında ok işaretiyle gösterdiğim 1-2 ve 3 numaralı taşlar var bunlara peri bacası diyelim tam karşısında yine ok ile gösterdiğim 1-2 ve 3 numaralı taşlar peri bacaları var orda bir dördüncü varmış gibi ama peribacası değil o
enteresan bir durum daha söyleyeyim 2 ve 3 numaralı peri bacasının sutunu taş karıştırılmış horasan gibi dururken üstündeki şapka yanı taş horasan değil
asıl önemli durum şu muhtemelen 3 taşın arasındaki mesafe eşit adımdır