bu işaret nal olabilirmi? | Define işaretleri ve anlamları

bu işaret nal olabilirmi?

bager

Kullanıcı
merhaba bu işret için yorumlarınızı bekliyorum

aga.0074

Kullanıcı
Cevap: bu işaret nal olabilirmi?

nal değil..tek fotoğraf ile kimse yorum yapmaz.çevre fotosu ve uzak fotosu da ekle

bager

Kullanıcı

çevre fotoları da var ama şimdi yanımda değil en kısa zamanda eklerim

TRUVA

USTA
Admin

İşareti yakın uzak çek ve çevresini çek.yandan çekilen tek resimle seni yanıltmayalım.Ne olduğu yönünde bir fikrim var ama görmek istediğim başka şeyler var.çevre özelliklerini açıklarmısın.nasıl bir yerde ve neler var.Vereceğin cevaba göre gerekeni yazarız.

bager

Kullanıcı

merhaba alanın detaylı fotoları yok ama elimdeki fotolarla anlatmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum

bager

Kullanıcı

bager

Kullanıcı

bager

Kullanıcı

bu yer bir ermeni köyüne benziyor yerleşim kalıntılarının bulunduğu tepe (kaplumbağanın olduğu tepe) alana hakim bi tepe, aşağıda kurumuş dere yatağı var ayrıca 7 tane doğal çeşme var yani bölge tam bir yaşam alanı.

TRUVA

USTA
Admin

Kardeş; işaretin karşısındaki tepenin bir tarafı uçurum bir tarafı düz.Senin işaretin de aynı şekildedir.işareti karşıdaki tepe olarak düşün tepenin orat bölümünü incele orada bir oda olacak.iyi bir oda var.taş parçalarından ve toprak yapısından aşağı yukarı neresi olduğunu keşfedebilirsin.Kablumbağa mezardır.hemen kafa kısmının karşısında görünen kayalarıh altında mezar var.Değermi değmezmi bilemem kablumbağa için.kablumbağanın olduğu yerde ve karşısındaki yerde cihaz desteği al.Söylediğim tepede bir boşluk alabilirseniz odaya ulaşabilirsiniz. kolay olacağını sanmıyorum tünelli bir oda olabilir.İkinci bir ihtimalde tepenin sarp kısmında daki bölümde kaya mezarını işaret ediyor.

Son düzenleme:
Üst Alt