Sağol ben de öyle bakıyorum dedim bu ne benziyor farkına bile varmamışsınbirinci resmi mihraba benzettim üçüncüsüde kalp gibi doğalmı işcilik varmı kontrol et oraları cubukla gez kontrol et boşluk alabilecenmi ustaların yorumlarınıda bekle
3cü resmin daha geniş açıdan resmi varmı diğer 2 resim üçüncü kayaya ne kadar yakın yada yakınındamı?Bu işaretin anlamı söyler misiniz her ikisi
3cü resmin daha geniş açıdan resmi varmı diğer 2 resim üçüncü kayaya ne kadar yakın yada yakınındamı?
Toplam 5.6 metre kadar uzakta o Mihar işareti olduğu yer acama giriş ordamı o diyer işaret Kalıp işareti olabilir mi.?3cü resmin daha geniş açıdan resmi varmı diğer 2 resim üçüncü kayaya ne kadar yakın yada yakınındamı?
Toplam 5.6 metre kadar uzakta o Mihar işareti olduğu yer acama giriş ordamı o diyer işaret Kalıp işareti olabilir mi.?
Profilimde fotoğraflar var oradan bakabilirsin bu arada tekrar yine bir tane fotoğraf attım alanın fotoğrafları3cü resmin daha geniş açıdan resmi varmı diğer 2 resim üçüncü kayaya ne kadar yakın yada yakınındamı?
tekrar söylüyorum bu taşlar öyle alenen tal değil sanki hepsi özenle yerleştirlmiş gibi mihrap dediğiniz uyma bana göre mihrap değil arkasındaki kayalardan söz ediyuor sanırım senden rica etsem bölgeye gittiğin zaman doğu batı kuzey güney her yönden ve kayalıkların hepsi cıkacak şekilde fotolarsan çok daha yardımı olcak bu fotolardan noktalamam yapmak oldukca zorProfilimde fotoğraflar var oradan bakabilirsin bu arada tekrar yine bir tane fotoğraf attım alanın fotoğrafları