bu kadar yuvarlak oyma tas uzerinde ne anlama gelir

prlanta

Kullanıcı
Katılım
7 Kasım 2013
Mesajlar
30
Beğeni
6
Puanları
8
Konum
Tebriz
Cevap: bu kadar yuvarlak oyma tas uzerinde ne anlama gelir

meraba ersan usta oymalari birimci -1- sdayfada izleye bilirsiniz
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
Cevap: bu kadar yuvarlak oyma tas uzerinde ne anlama gelir

selamünaleyküm,
muhterem kardeşim,sana biraz daha anlayabileceğin şekilde yazacağım. gerekirse Türkçeyi iyi bilen biriyle anlamaya çalışınız.
dereye git. alt kısıma doğru dirsek yapar. yılan eğrisi gibi. alt kısımlar diktir,arazi yapısı bozuktur.
derenin dönüş yaptığı yerin üst kısmından,dereyi geç. karşıya arazi içine doğru yürü.
yukardan aşağı dikine inen dere yatağına benzer çukurlukta bir yer göreceksin. bu yer tepenin biraz altından başlar ve arazi içinde biter.
burdan biraz daha ileri yürüdüğün zaman ikinci bir yatağa rastlayacaksın. buda ilk yatak hizasından başlar,amma onun gibi arazi içinde bitmez . uzundur. alt meyilli kısma doğru iner. bu ikincisi su yatağı bile olabilir.önce bunları tesbit et. bunların üstten başladığı noktaların hemen üst kısmında. ikisinin arasından,alttan yukarı çıkarsan tam üzerine gelirsin. o alana dikkatli bakıldığında ,ya kayalık ya sert zeminli yada tümsekli, setli bir yapı görülmeli. mutlaka dikkatini çeken bir şey görürsün.
burda birinden diğerine geçiş olan,yan yana iki yer.
az üste yürüdüğün zaman ,ikinci önemli yerinde orada.bu alanda nelere rastladığını arazi yapısının nasıl olduğunu paylaşırsan ,yine fikirlerimizi paylaşırız inşallah.
gönderdiğin uydu resimleriyle nokta yapılamaz. dediğim alanı bul yeterki.
sağlıcakla ALLAH a emanet olunuz. arkadaşlarınızada sonsuz sevgiler.
 

prlanta

Kullanıcı
Katılım
7 Kasım 2013
Mesajlar
30
Beğeni
6
Puanları
8
Konum
Tebriz
Cevap: bu kadar yuvarlak oyma tas uzerinde ne anlama gelir

sayin ikizceli ustam size tesekur edirem alah sizden razi olsun maal asaf bizim girupda benden sonra kimse turkceden anlayamiyor fakat turkce duskunuduler ama okur yarar lari olmadiklari icin birsey yapamiyorlar burasi bir koy ve bilerde koy insalariyiz ciftcilikle ogrrasariz .
sizinyazdiklarinizi kezlerce okudum hicaliyarak ve iyuce dusunerek neredeyse ilk okul gibi kalimelerinizi ilk okul gibi harf harf takrarladim ama yine bir sey basa dusemedim ahh keske istedigin resimleri ceke bilseydim ve sizde resim uzerinde bilgi vererdinin gercekten elerinize saglik siz beni bir yabanci olmama ragman derglndiriyorsunuz ve bu bir serfdir ki sin gibi biriyle tanisma bana nasib olmus birde diger ustalarada tesekurlerimi sunarim ve hepisine allahdan basarilar diler ve mululuklar arzuluyaram
sagolun ve herkese kolay gelsin
 
Üst