Bu Kaya Doğalmı?

ZeuS

Kullanıcı
Kayanın diğer taraflarını görebilseydik belki oralarda da dikkatli bakacağın sarı alanlar olabilirdi ;):)
Kayanın altıda sarı alan.

Kervan07

Vip Üye
ustam buranın başka resimleri yok.keşke biraz fazla resim çekeydim,şimdi pişman oldum.gerçekten cizimleriniz kayada bir işcilik olduğunu kanıtlıyor.teşekkürler ustam ilgi ve alakanız için

ZeuS

Kullanıcı
Konunu takip ettiğin için ben teşekkür ederim. Zaman buldukca sizin gibi konularını takip eden mekan sakinlerine bilgim dahilinde yardımcı olacağım.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
emeğine sağlık güzel kardeşim. duyarlılığınada site adına teşekkür ederim. kendi adına değil site üyeleri adına katkı yapma gayretini takdirle karşılıyor, ustalarmıza ilaveten ve tespitlerdeki istikametin doğruluğunu teyit etmek adına iki noktayı dikkatinize sunmak istiyorum.

acaba yememi gitmeye çalışıyor.

sanki kaderim beni buraya mahkum etti dercesine başını öne eymiş.

güzel günler dileklerimle.

Kervan07

Vip Üye
ikizceli ustam çok teşekkür ederim güzel yorumun için...
benim bu köyde en çok dikkatimi çeken ise,köyün her yerinde aynı bulgulara denk gelmiyorum.köyün sağında başka solunda başka bulgulara denk geliyorum.kaya yapılarıda,işcilikleride farklı..bu demek oluyorki farklı farklı medeniyetler yaşamış bu yerde kaynaklarda okuduğuma göre 13 medeniyet yaşamış.gecen sene köyde alt yapı çalışması vardı.köyün bir başından diğer ucuna kadar kazıldı.bir çok tarih ortaya çıktı.müzeye bildirildi.köyün her tarafı ve biz dahil sit alanı ilan edildik:)

Kervan07

Vip Üye
evet ustam tüm mezarlık alanlarında bu cicekler var! doğru bir tespit..teşekkürler yorum için

zaman34

Kullanıcı
Burdaki isaretleri cizersem ne verecek tavuk arkasından gelen Civcivler var tavuğun sırtına binmiş civcivde var define gözünün onundedddddddddddddd

Kervan07

Vip Üye
Burdaki isaretleri cizersem ne verecek tavuk arkasından gelen Civcivler var tavuğun sırtına binmiş civcivde var define gözünün onundedddddddddddddd

cizerseniz çok memnun olurum..buraya eklemeyi unuttuğum bir resim daha var. büyük kayanın arkası

zaman34

Kullanıcı
463af0556f830109a3d9c1fb13a272c7.jpg
hocam isaretledigim resimler boya tekniği kullanılmış siyah boya bunlar biri tavuk önünde civciv tavuğun sirtindada civciv var kaya kumlu olduğu için resimler asinmis isaretledigim kayanin etrafında gomu var bitane civcivin ayağı eksiktir yani gomu kayanin yanında gömülü

Üst Alt