bu kayada kasa varmı? | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

bu kayada kasa varmı?

Kervan07

Vip Üye
bu kayada kasa varmışda acılmış gibi duruyor.dikkatli bakınca hayvan kafası görünüyor tabii bu benim gördüğüm.
burası inlerin hemen üstü.hemen aşağıdan dere akıyor ve derenin yukarısı benim üçgen oyma ve eski mezarlık alanın olduğu yer.

ersan

Vip Üye
Cevap: bu kayada kasa varmı?

merhaba kervan07 usta bu yerde bir kasa var supe tutum bir yer birde yer alti odan var bu tasin usen bosluk bak ,,isaretinden uzak olmaz hrdiyesi,,bir kare isaretin var kare gibi sivalimis ama kasa deye kirmislar bu mezarin isaretini gizlemisler yaparken mezarini.
kervan usta buyuk gusteriyor resimleri resme baktimi sag tarafta bir burc izi var tam onun altini bir yokla bakalim bosluk sesi bulabilecan mi.

Son düzenleme:

firtina2121

Kullanıcı

fotondakı yer kasa degıldır kasalar öle ulu orta yapılmaz mısal sen paranı ortalıga atarmısın veya koyarmısın koymazsın işte bu insanlarda koymadılar bu görunum dogal görünümdür . ha işaret yok degıl var ama yerı burası degıl çok yakınında ve süper yeri anlatan işareti var tek gereken şey etraflıca foto

ufuk14

Kullanıcı

Kasa bulgusu yok.ama
Deligin üstünde küf gibi duran yer ilginç

drapeta

Kullanıcı

kervancı ustam müthiş bir yer bulmuşsun.. sen o kervanı bi süre eyle orda.. sanırım kasa arıyorsun kasa ve en az 10 tanede mezar var ama aradıkların fotosunu çektiğin kayada deyil o kayanın tam önüne gelen yerde insan yüzü var işaretledim.. tam gözüne gelen kısımda arkadaki yamaçtaki kaya geliyor siyah kare içerisine aldım..aradığın o kaya hemen yanında devasa insan yüzü var burda ben görebiliyorum biraz dikkat et göreceksin..ve o kasadan sonraki kayalar hepsi birer mezar bi kaçını işaretledim.. umarım sana yardımı olur.. hani derlerya burdanda bişey alamzsan bırak bu işi.. aynen öle ustam burdan bişey alamzsan bırak bu işi.. allah yardımcın olsun.. haa buarada o mezarlığı yapanlar tepedeki kayalıkta yaşıyorlardı biligine ..

Kervan07

Vip Üye

işte ustalarım bu resimde de inleri görüyoruz ve bu inler 250-300mt uzunluğunda yol boyunca ilerliyor.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

oyukların önündeki haçı işe katarsak işi bitirmiş kadar yol alırız

drapeta

Kullanıcı

sen daha iyisini bilirsin çalkaya ustam.. ))

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

kaplumbağa imiş ama çok deforme olmuş gerek tabiat olayları yağmur çamur kar gerek insan elinden çıkma zararlara uğramış...
o kırılmış alanın yakın plan çekimi varmı fotograf olarak...
biraz daha net fotograf çekimi lütfen...

kaplumbağanın kafa kısmında yavrusu veya yavruları da var....
bence asıl oda açılmamış bu yerde ...

Üst Alt