Bu kayadaki ne olabilir? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu kayadaki ne olabilir?

aga.0074

Kullanıcı
Cevap: Bu kayadaki ne olabilir?

can dost dayanamadı cevap yazdı :) bekledim nezaman cevap yazacak dedim. :)

Serhat

Kullanıcı

O büyük ağacın çıktığı yer ilgimi çekti o kayalık alanda o ağacın köklerini salması için bayağı bir toprak olması lazım değilmi içe doğru..

TRUVA

USTA
Admin

senin gördüklerin sanırım 2.3.4 ve en alt resimde değil mi turuva kardeşim.
Aynen öyledir kardeşim. burasının arka üst kısmı tepelik ve tepelikte birşeyler olacak.tepenin arka kısmında,sağ ve sol kısmında dere olacak.evet üsdat söylemiş arka bölümde ve resme göre sağ kısımda bir yol olmalı.geniş araştırılması gereken bir yer.Yaşam kalıntıları var.Eminim yakınlarda altar dediğimiz kesim sunum yeri vardır.Gördüklerimi resimde çıkmayan ve olduğundan emin olduğum işaretler var.

ahmet-mercan

Kullanıcı

Ben bu kayalıkta değilde, Resmi tam karşınıza aldığınızda Arka tarafta , hafif sağ çaprazda eski yerleşim alanları olduğunu hissediyorum. Oraları da tepelik , ama yerleşim yeri. Oralarda zaten arama yapılmış olarak algılıyorum.

TRUVA

USTA
Admin

Kardeşim resimlerdeki gördüğüm noktaları çizdim. Timsah yada kablumbağa olan kayanın baktığı yerde mezar ve su olacak.arka kısmında kayanın yanında daire içine aldığım noktada güneş gibi papatya gibi bir bölüm olması gerekir. sarı okla işaretlediğim yönde kervan yolu ve arka kısımda ise tepe üstünde yığmalar ve tepenin arkasında dere ve yol çatalı olması gerekir.kaya üzerinde yatmış bir aslan mevcut gibi.önünde neyi bekliyor kontrol edin. düzleme yerden ve işaretlediğim yerden arkada bulunan oda mezar yada odaya giriş olması ihtimali yüksek.Özellikle üçgen olan yerden giriş olabilir. kontrol ederseniz iyi olur benim bildiğim girişler üçgen ve küçük olur kardeşim.Allah gönlüne göre versin.Yerde bulunan harita gibi yeri biraz yakından ve detaylı çekin orada birşeyler anlatıyor.

Son düzenleme:

TRUVA

USTA
Admin

O kadar çizdik birde cevap versenizde değse kardeşim.

hektor

Kullanıcı

söylediklerinizin hepsi doğru arkadaşlar ben burada başka ne aramalıyım

TRUVA

USTA
Admin

Kardeş; bu kayaların arka kısmında bulunan tepeye çık.orada büyük tek bir kaya ve öbekler göreceksin.aradığının birisi oradadır.Resme göre sağ tarafta bu tepenin sağında bulunan bölgede tepeyi arkaya bağlayan geçiti geçince karşına bir dere gelir.Bu derenin üst bölümünde diğer dere bu dereye bağlanır.İki dere çatalı arasını kontrol et.Birde yol çatalı varsa orayı.Kayalıkta çizmiş olduğum noktaları kontrol etmeyi unutma.

Üst Alt