Bu kayanın anlamı varmı sayın ustalar?! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu kayanın anlamı varmı sayın ustalar?!

enver

Kullanıcı
Cevap: Bu kayanın anlamı varmı sayın ustalar?!

Yorumlarınız için teşekürler Sayın usta arkadaşlar!ağa_0074 usta size de teşekürler yorumunuz ve çiziminiz için.galiba bir harita çizmişsiniz anladığım kadarıyla.bu haritayı lütfen benim yapabileceğim şekilde daha ayrıntılı açıklarmısınız?nerden başlamam gerekir nerede bitirmem gerekir diye?:)özürdilerim belki çok isteyebilirim ama imkanlarım kısıtlı makine açısından cihaz açısından yani..onun için rıca ediyorum daha ayrıntılı bu çizdiğiniz haritayla ilgili açıklama yapabilirmisiniz?ve amacı ne ?nereye varır ne için vardır bu taş?Teşekürler Usta Arkadaşlar!

Son düzenleme:

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

bence burası bu şekilde olması gerekiyor................

aga.0074

Kullanıcı

kayanın altı kardeş :) benim anlattığımı can dost anlatmış.

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler arkadaşlar!sağolun Amca yorumunuz için.yani ağa_0074 usta bunun altına mı girmem gerekiyor?odalar bunun altımı?derinliği bellimi usta?ve bu kadar büyük bir yılan varken zehir yada tuzak yada tehlike de o kadar büyük mu olmalı?anlamı ne peki böyle büyük bir yılanın?sizin çizdiğiniz ok işareti sağ tarafa bakıyor?Lütfen bu sorularıma cevab verebilirmisniz ?Saygılar!

aga.0074

Kullanıcı

ben ayrı iki odadan bahsettim sen o çakılıl ve üstadın çizdiği yılanın oraya bak.ama ilk önce boşluk tespiti yap derim..yılanın büyüklüğü önemli değil tehlikede..ama sanırım yok..

Üst Alt