• Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Bu Kayanın Ismini Bilen Varmı?

Kervan07

Vip Üye
sağolun var olun karanar ustam sizede zahmet ettik.bende şimdi google da araştırdım fakat birebir benzeyenini göremedim herhalde yöresel olmasından kaynaklanıyordur.gerekli bilgilere ulaştım ustam tekrar teşekkürler

emree

Kullanıcı

emree

Kullanıcı
bu kayalar genelikle sarı toprak ve maden tabakalrda görülür normal bir maden tabakasıdır

Meraklı35

Kullanıcı
bizim arazilerin geneli böyle...kırılgan ve üzeri yağlı tıpkı kil gibi! resimdeki gibi kalın tabakalar çok sert ve su geçirmiyor

Selamun aleykum ustam bu taşdan benimde bir çalışmam var farklı işaretler var taşa vurduğun zaman yaprak gibi birbirinden ayrılıyor 2000m yükseklikde bulunuyor şu an bir çalışmamız var resimler mevcut Allah kolaylık versin ustam

gölge55

Kullanıcı
ALLAH cümlemizden razı olsun ,iyilerle karşılaştırsın inşaallah. bunun için buradayız.yorumlarımda faydalı olup bir şeyler verebilirmiyimi düşünürüm hak aklıma bile gelmez.o düşünce kalbinizin güzelliğinin bir tezahürü.
tarif ettiğim kayanın özellikleride veni vinci vici ustamızın tarif ettiği özellikleri taşır.
selamın aleykum usta gordugum kadarıyla bu ıslerden anlıyorsun bende bi iki foto var ilgilenirsen resim atabilirim

tuncers

Kullanıcı
ustam sormak istediğin konu ne ile alakalı ise forumlardan bak ve ordan konu aç sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım..

Üst Alt