sağolun var olun karanar ustam sizede zahmet ettik.bende şimdi google da araştırdım fakat birebir benzeyenini göremedim herhalde yöresel olmasından kaynaklanıyordur.gerekli bilgilere ulaştım ustam tekrar teşekkürler
bizim arazilerin geneli böyle...kırılgan ve üzeri yağlı tıpkı kil gibi! resimdeki gibi kalın tabakalar çok sert ve su geçirmiyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selamun aleykum ustam bu taşdan benimde bir çalışmam var farklı işaretler var taşa vurduğun zaman yaprak gibi birbirinden ayrılıyor 2000m yükseklikde bulunuyor şu an bir çalışmamız var resimler mevcut Allah kolaylık versin ustambizim arazilerin geneli böyle...kırılgan ve üzeri yağlı tıpkı kil gibi! resimdeki gibi kalın tabakalar çok sert ve su geçirmiyor
selamın aleykum usta gordugum kadarıyla bu ıslerden anlıyorsun bende bi iki foto var ilgilenirsen resim atabilirimALLAH cümlemizden razı olsun ,iyilerle karşılaştırsın inşaallah. bunun için buradayız.yorumlarımda faydalı olup bir şeyler verebilirmiyimi düşünürüm hak aklıma bile gelmez.o düşünce kalbinizin güzelliğinin bir tezahürü.
tarif ettiğim kayanın özellikleride veni vinci vici ustamızın tarif ettiği özellikleri taşır.