Cevap: bu ne işareti?
bana görede tepelik bir yerden bahsediyor.
bana görede tepelik bir yerden bahsediyor.
![]()
degerli ustalarım bu w harfini birde şöyleincelesek bi yere varabilirmiyiz
arabca da v 7 rakamıdır buradada W harfi 3 adet v yapıyor 3 adet 7 rakamı sayarsak 7-7-7-
7 nin anlamı
7+7= 14 anlamı
7+7+7+= 21 anlamını bi araştırsak karşımıza birşey çıkarmı harbici ustam .![]()
harbici ustam vaktim yoktu kısa tuttum sayıların anlamını biliyorsunuz![]()
degerli ustalarım bu w harfini birde şöyleincelesek bi yere varabilirmiyiz
arabca da v 7 rakamıdır buradada W harfi 3 adet v yapıyor 3 adet 7 rakamı sayarsak 7-7-7-
7 nin anlamı
7+7= 14 anlamı
7+7+7+= 21 anlamını bi araştırsak karşımıza birşey çıkarmı harbici ustam .![]()
------------------------------------------------------------rafet ustam gerçekten güzel gerçekten halisane tespitler. burda olması gereken şu. eger bu W gerçekten bizim sisteme aldığımız cinste W ise yani SAYISAL KODLAMALI bir W ise iş bu bahsettiklerinizden birinde biter. kayanın hemen altında bir harf daha var E yi andıran.
RAFET USTAM sen W ile 7 7 7 bağıntısını kurana kadar ben sol alt köşedekini E olarak değerlendirmiştim. Ama bu harf E kadar B harfinede benziyor. peki bu B ise ? bir B daha aramak gerekicek.![]()
usta bu işin boyutu değişmeye başladı. dur hele dur. ben burayı önemsemiyordum fazla ama galiba buranın üzerinde dursak iyi olacak. bir konum var girencıkmaz tepesiyle ilgili yerden bi sağ salim çıkabilirsek sonrasında buraya W ye yönelelim inşallah.
____________ W
B ?______ .B
valla tek resimden ne fikirler cikiyor. beyin firtinasi, arkadaslar fikirlerini beyan etsinler.
hangi medeniyete ait harf, kalite, neden oyulmus, filolojik olara W nerede nasil kullanilmis, dinsel olarak bir anlami varmi,
vede mezari, gomuyu simgelermi.
bunun cevaplarini merakla bekliyorum, umarim bilen arkadaslar vardir..
selamlarimla