bu ne işareti?

rafet5757

Kullanıcı
Cevap: bu ne işareti?

degerli ustalarım bu w harfini birde şöyleincelesek bi yere varabilirmiyiz
arabca da v 7 rakamıdır buradada W harfi 3 adet v yapıyor 3 adet 7 rakamı sayarsak 7-7-7-
7 nin anlamı
7+7= 14 anlamı
7+7+7+= 21 anlamını bi araştırsak karşımıza birşey çıkarmı harbici ustam .:confused:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

arabca da v 7 rakamıdır buradada W harfi 3 adet v yapıyor 3 adet 7 rakamı sayarsak 7-7-7-
7 nin anlamı
7+7= 14 anlamı
7+7+7+= 21 anlamını bi araştırsak karşımıza birşey çıkarmı harbici ustam .:confused:

w ve 7 7 7 harika bir tespit. doğru olması yada olmaması önemli değil. yani belki doğru değildir ama harika bir bakış açısı rafet ustam gerçekten tebrik ediyorum. bakmakla görmek arasındaki fark gibi bu. siz burda bişey gördünüz. ben baktım.

güzel başladığınız konunun devamını da getirseydiniz ya. neymiş bu rakamlar bize ne anlatıyorlar? sayenizde ders niteliğinde bir konu olur mu olr. elinize sağlık.

Son düzenleme:

rafet5757

Kullanıcı

7 nin anlamı
7+7= 14 anlamı
harbici ustam vaktim yoktu kısa tuttum sayıların anlamını biliyorsunuz
7 sergen kayalık ilk buna bakıcaz varsa burda şapkaya benzer taşı bulucaz önüne arkasına bakıcaz.
14 de gelince dere çatalında bağ bahçe, yol çatalındaki ağaç,dikili taş,kuyu,arayacağız
( burada 14 dü farklı da düşünmek istiyorum şimdi 1 neydi tek olan ağaç, dikili taş, 4 neydi mezar , burada 14 karşımıza bu şekildede çıkabilirmi diye düşünmeden edemiyorum, mezar da dikilitaş zaten olur sağlamsa, yanında veya yakınında eski bir ağaç varsa bunada 14 diyebilirmiyiz veya bunları bulup 14 ü öylemi aramalıyz ustalarım ne diyecek bakalım)
3*7=21 herkes bilir vezir tepe yi 7 mezar 4 ü bir 3 ü bir arada
şimdi arkadaslar vezirtepe ye çıktık bakıyoruz mezar fakat yok bir emare çık deyip burası değil diyerek bırakıp gitmeyelim tabi bence, nedenine gelince bu mezarlar açıkta olacak diye bir şey duymadım bir magara , höyük ,tümülüs gibi sistem kulllanılmış ise burayıda 2-1 sistemi ile işaretlemiş olabilirler iki bir 21 eder önce 2yi arayalım 2 tepe,2taş kaya ,2 yol çatalını bulup 1 olanı bulup tek dikili olan taş,agaç, son noktayı koyuyoruz inşllh.

harbici kardeşim sanıırım güzel bir nokta daha yakaladık inşllh burada 3 gen muska görüyorum sol üstte de murç izi zannımca bu W nün şifresi kayada gömülü burayı öncelikli murç izi yönü olmak üzere en fazla 3 arşın etrafını iyi yokla derim enson muskayıda yokla derim murçizi altında bir çok kez kasa çıktığı görüldü saygılar

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

rafet ustam gerçekten güzel gerçekten halisane tespitler. burda olması gereken şu. eger bu W gerçekten bizim sisteme aldığımız cinste W ise yani SAYISAL KODLAMALI bir W ise iş bu bahsettiklerinizden birinde biter. kayanın hemen altında bir harf daha var E yi andıran.

RAFET USTAM sen W ile 7 7 7 bağıntısını kurana kadar ben sol alt köşedekini E olarak değerlendirmiştim. Ama bu harf E kadar B harfinede benziyor. peki bu B ise ? bir B daha aramak gerekicek. :D

usta bu işin boyutu değişmeye başladı. dur hele dur. ben burayı önemsemiyordum fazla ama galiba buranın üzerinde dursak iyi olacak. bir konum var girencıkmaz tepesiyle ilgili yerden bi sağ salim çıkabilirsek sonrasında buraya W ye yönelelim inşallah.
____________ W

B ?______ .B

Son düzenleme:

Sarpedon

Kullanıcı

valla tek resimden ne fikirler cikiyor. beyin firtinasi, arkadaslar fikirlerini beyan etsinler.

hangi medeniyete ait harf, kalite, neden oyulmus, filolojik olara W nerede nasil kullanilmis, dinsel olarak bir anlami varmi,

vede mezari, gomuyu simgelermi.

bunun cevaplarini merakla bekliyorum, umarim bilen arkadaslar vardir..
selamlarimla

rafet5757

Kullanıcı

rafet ustam gerçekten güzel gerçekten halisane tespitler. burda olması gereken şu. eger bu W gerçekten bizim sisteme aldığımız cinste W ise yani SAYISAL KODLAMALI bir W ise iş bu bahsettiklerinizden birinde biter. kayanın hemen altında bir harf daha var E yi andıran.

RAFET USTAM sen W ile 7 7 7 bağıntısını kurana kadar ben sol alt köşedekini E olarak değerlendirmiştim. Ama bu harf E kadar B harfinede benziyor. peki bu B ise ? bir B daha aramak gerekicek. :D

usta bu işin boyutu değişmeye başladı. dur hele dur. ben burayı önemsemiyordum fazla ama galiba buranın üzerinde dursak iyi olacak. bir konum var girencıkmaz tepesiyle ilgili yerden bi sağ salim çıkabilirsek sonrasında buraya W ye yönelelim inşallah.
____________ W

B ?______ .B
------------------------------------------------------------
harbici ustam sen bu işte aramızdaki en aktif arkadaslardan birisin o yüzden seni takdir ediyorum işaret çok net ama sen her şeyden önce bu kayayı çevreyi iyi fotolamalısın sanırım bu foto güneş kayaya vurunca ıstatılarak çekilmiş ıslatma işini doğarken veya batarken güneş direk kayaya vurmadıgı anda yaparsan daha net sonuç alırsın kayada daha gizli işaretler çıkacagını umuyorum . saygılar

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

valla tek resimden ne fikirler cikiyor. beyin firtinasi, arkadaslar fikirlerini beyan etsinler.

hangi medeniyete ait harf, kalite, neden oyulmus, filolojik olara W nerede nasil kullanilmis, dinsel olarak bir anlami varmi,

vede mezari, gomuyu simgelermi.

bunun cevaplarini merakla bekliyorum, umarim bilen arkadaslar vardir..
selamlarimla

2 tane ihtimal

medeniyet işi mi?
eşkiya işi mi?

biz ikisini de düşünsek güzel olur. burda bazı tesbitler yaparız. hangisi olduğunu tekrar gittiğimizde orda anlarız derim. saygılar

ASİAVCI

Kullanıcı

bu işaret paraya yakın olduğunun bir kanıtıdır 50 mt etrafında araştırmanı yap kayaların küzey kısımlarını iyi araştır derim

Üst Alt