Bu Üçgen Işareti Sizce Nedir? | Define işaretleri ve anlamları

Bu Üçgen Işareti Sizce Nedir?

Kervan07

Vip Üye
sevgili ve çok kıymetli değer verdiğim define mekanı üyeleri ve ustaları
bu kaya yamaçda ve üçgen cizimin sivri ucu yukarıyı gösteriyor.hemen yıkarısında bir düzlük var ve düzlükden sonra tekrar yamaç var ve yine düzlük yine yamaç derken zirveye geliyoruz.

acaba bu işaretin anlamı nedir?

şimdiden yorumlar için çok teşekkürler

karanar

Kullanıcı
ilerisindeki taş yığma olan tepeyi gösteriyor sanki üçgen. ilk bakışta bir şeye benzetilemeyen işaretlerin, aslında çok şey ifade edebildiğini söylemek gerek. gerçi senin işaret doğala benzese de ilk ihtimali göz ardı etmemek lazım.
tepedeki taşlık alanda ne diyor boşluk, değerli tespiti???

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

tam zirve değilde bir kademe yukarı.çaprazda kalabilir.
meyili çıktığında,düzde ,kırmızı çizdiğim yer gibi hafif çukurumsu bir yer olacak. az ilersinde ya zayıf bir dere ,k.denizde öz de derler ya patika dan biri olma ihtimali de var.

Meltun

Kullanıcı
Sn;Kervan07
1-Üçgen işareti malın kapalı bir mekanda olguğunu anlatır. Zor bir gömüdür. Eğer üçgenin dar olan bir açısı varsa onun istikametinde araştırma yapılır. Değilse çevrede farklı yapılar aranmalı veya yardımcı işaretlere başvurulmalıdır..

2-Küçük üçgenlerin bulunduğu kayada üçgenin 50 cm çapı çok iyi incelenir horasanlı bölge varmı bakılır var ise orda hediyesi mevcuttur.Bu çözülmüş bir işarettir.

3-Üçgen işareti geçmiş uygarlıklarda üçgenin kendiside giriş kapısı olarak kullanılmıştır. Saygılarımla

zaman34

Kullanıcı
Hocam resmi isaretlemeden bi soru soracam tasta süper işçilik var Yakınlarda dere veya gol varmi

Kervan07

Vip Üye
Sizin tabiriniz olabilir şarlak, minik şelale, kaynak çıkan su aşağılarda gözlem yapmak gerekir. yakınındaki büyük ana kayayı görmem gerekir.

aşağıda yalnızca küçük bir kaynak var..burası nekropol bi alan olduğu için ana kaya diyebileceğimiz yüzlerce kaya var..

Kervan07

Vip Üye
ustam bu tasin etrafini bir kivran cubuklarlan bakalim burdaki koridor ne tarafa kaliyor

ersan ustam burda cubuklar cıldırıyor desem yalan olmaz! yalnız ben sizin kadar usta olmadığım için tam kestiremiyorum..adım başı mezar var burda yalnız bu üçgen işareti yukardaki taş yığmayımı yoksa olduğu yerdeki mezarımı veriyor bilemedim..

Üst Alt