Bu Üçgen Işareti Sizce Nedir? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu Üçgen Işareti Sizce Nedir?

Kervan07

Vip Üye
Sn;Kervan07
1-Üçgen işareti malın kapalı bir mekanda olguğunu anlatır. Zor bir gömüdür. Eğer üçgenin dar olan bir açısı varsa onun istikametinde araştırma yapılır. Değilse çevrede farklı yapılar aranmalı veya yardımcı işaretlere başvurulmalıdır..

2-Küçük üçgenlerin bulunduğu kayada üçgenin 50 cm çapı çok iyi incelenir horasanlı bölge varmı bakılır var ise orda hediyesi mevcuttur.Bu çözülmüş bir işarettir.

3-Üçgen işareti geçmiş uygarlıklarda üçgenin kendiside giriş kapısı olarak kullanılmıştır. Saygılarımla

teşekkürler ustam yorum için yalnız diğer konuma neden yorum yapmadınız merak ettim!

zaman34

Kullanıcı
71f92f545be68b35b5b8c1491786315d.jpg
bak hocam telden ancak resim bu kadar düzenleyebildim isaretledigim yerler tam resmin uzeridir taşın üzerinde bir kalp resmi var büyük yani çok güzelde çizilmiş kalbin içinden bir yılan çıkmış kayanin altına doğru iniyor ya bu sudan çıkan bir yilandir yada kayanin altında gomu vardır gomu ya dere kenarında yada taşın tam altinda

aurum

Kullanıcı
ustam bence uzaga atmaz işlendigi kaya ve üçgenin yapısı kaya yüzeyindeki egimi ile birlikte bakacak olursak... ve dar olan kısmı. mıcır. düşük satıh...

Kervan07

Vip Üye

tam zirve değilde bir kademe yukarı.çaprazda kalabilir.
meyili çıktığında,düzde ,kırmızı çizdiğim yer gibi hafif çukurumsu bir yer olacak. az ilersinde ya zayıf bir dere ,k.denizde öz de derler ya patika dan biri olma ihtimali de var.
ikizceli ustam yukarda bu işarete göre çaprazda uzunlamasına bir taş yığma var. yukarda zirvenin arka yamacında bir kaynak var. tespitleriniz doğrudur teşekkür ederim

Kervan07

Vip Üye
ilerisindeki taş yığma olan tepeyi gösteriyor sanki üçgen. ilk bakışta bir şeye benzetilemeyen işaretlerin, aslında çok şey ifade edebildiğini söylemek gerek. gerçi senin işaret doğala benzese de ilk ihtimali göz ardı etmemek lazım.
tepedeki taşlık alanda ne diyor boşluk, değerli tespiti???

çok doğru tespit ustam..yukarda taş yığma var..yukarıda taş yığmanın hemen kenarında küçük bir kaplumbağa var ve kaplumbağanın tam altını değerli veriyor cubuklar. teşekkürler yorum için:)

zaman34

Kullanıcı
Al sana resmi zom yaptım yakinlastirdim kalbi gordunmu kalbin içinden taşın altına giden bir yılan da var
e320f296f685d2591061c7540e53e057.jpg

Kervan07

Vip Üye
71f92f545be68b35b5b8c1491786315d.jpg
bak hocam telden ancak resim bu kadar düzenleyebildim isaretledigim yerler tam resmin uzeridir taşın üzerinde bir kalp resmi var büyük yani çok güzelde çizilmiş kalbin içinden bir yılan çıkmış kayanin altına doğru iniyor ya bu sudan çıkan bir yilandir yada kayanin altında gomu vardır gomu ya dere kenarında yada taşın tam altinda

ustam ilgi alakanız için çok teşekkür ederim..bende bu kayanın altı yada az ilerdeki taş yığmadan şüpheleniyordum..şimdi emin oldum sağolun var olun

Kervan07

Vip Üye

ustam burda bu kirmiziylan cizdiyim yerler drenaj kanalari biliyorsunki mezara su girmesin deye kulanilmis kamnala demeki mezazari cok yakin oldu belirgisi.
o yesil olan yere dikatli bir bak nasil az bir beli oluyor horasan siva usten yapistirimis.

ersan ustam siz demeseniz hiç dikkatimi çekmezdi..oraya bi horasan testi uygulayayım bari ama bi 6 ay bekleyecem oraya gitmek için:)

Üst Alt