bu üçgen kaya halen sırrını koruyor!

Kervan07

Vip Üye
Cevap: bu üçgen kaya halen sırrını koruyor!

tamam ustam bekliyorum 4 gözlen:)

firtina2121

Kullanıcı

her işaret illaki parayı anlatmaz misal işarete bakarsın mezar işaretidir ama acılmış yere bakarsın horasanla sıvanmış yerler çıkmıştır mal kasasıdır o onun için bir mezarda parasını koymuşlar mı koymamışlar mı bunu anlatan işaretler varmış o işaretlerı daha çözemedim ama parası çıkan açılmış mezarları çok dolaştım ve işaretlerdeki farklılıkları azda olsa gördüm ve fark ettim yapılan yardımcı işaretleri
bu işi ya çok iyi bilen biriyle yola çıkacan yada bu işi açılmış yerleri dolaşacaksın öle anlamaya çalışacan ama ne kadarda çalışsan bu işi bilen kişi sana ögretecek çünkü en azından 3bin yıl önceki yaşayan insanların mantıgını çözmeye çalışıyorsun bilgi birikim ve tecrübe bu işte en önemli unsurr allah kolaylıklar vere kervan

Kervan07

Vip Üye

her işaret illaki parayı anlatmaz misal işarete bakarsın mezar işaretidir ama acılmış yere bakarsın horasanla sıvanmış yerler çıkmıştır mal kasasıdır o onun için bir mezarda parasını koymuşlar mı koymamışlar mı bunu anlatan işaretler varmış o işaretlerı daha çözemedim ama parası çıkan açılmış mezarları çok dolaştım ve işaretlerdeki farklılıkları azda olsa gördüm ve fark ettim yapılan yardımcı işaretleri
bu işi ya çok iyi bilen biriyle yola çıkacan yada bu işi açılmış yerleri dolaşacaksın öle anlamaya çalışacan ama ne kadarda çalışsan bu işi bilen kişi sana ögretecek çünkü en azından 3bin yıl önceki yaşayan insanların mantıgını çözmeye çalışıyorsun bilgi birikim ve tecrübe bu işte en önemli unsurr allah kolaylıklar vere kervan

fırtına ustam işte bende bunu anlamıyorum..yani para ve mezar işaretleri aynı yer icinde yapılmış olabilirmi? birbirine karışmış olabilirmi! yada her mezara bakmak zorundamıyız para icin? eğer öyle ise çok vahim durumumuz var!

aklıma gelmişken şunuda sorayım,mezar işaretleri toprak altından da çıkarmı? yoksa yalnızca yüzeydemi olur?

teşekkürler yorum için

A21MEDLi

Admin

bu tipteki yerden,30- 40cm yüksek ve sivri taşların dibinden,hep uyuz olmuşum..çubukla vs. ile bakmanda fayda var..

operatör

Yasaklı
Yasaklı

burdan derenin catalı gözüükür şelale orddır solda koltuk 3o adım kuzeyine beyazlı kara taşlı yer var mı kervan kardeşim

Kervan07

Vip Üye

burdan derenin catalı gözüükür şelale orddır solda koltuk 3o adım kuzeyine beyazlı kara taşlı yer var mı kervan kardeşim

malesef yok oscar ustam..

buranın 50mt aşağısında kapalı bayan mezarı var ve koltuk odanın hemen üstünde..bayan mezarının işaretlerini sakladım kimse tahrip etmesin diye!

burda çok kapalı mezar var burda bir yerlerde para yeri varmıdır diye yüzey araştırması yapıyorum 2 yıldır..

para olduğuna dair duyumlar var ama nerde olduğunu bulmak mesele..

teşekkürler oscar ustam:)

A21MEDLi

Admin

bu taşın dibinde bişey olmazsa bile,toprak altında kalan kısmında,büyük ihtimal işareti vardır süs diye yapılmamış,doğalda değil..denk geldimde ondan diyorum.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

resmin tarifleme için yetersiz kervan dostum. bu üçgen kaya tekmi üçmü alanda ne var ne yok? bilmeden bişey denemez. haa merak ettiğin bizim konularla alakası varmı yokmu? bunu soruyorsan evet bizimle alakası var? ne anlatıyor. resimler yetersiz bişey diyemem. benim bilmediğimi bilen vardır. belki başka bir ustamız bu işaretin şurasında parası var al derse bilemem.

Üst Alt