Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

İRON

Kullanıcı
Cevap: Büyük ayak .basamaklar .yazılar ve X işareti ve çevresi!

s.a mubarek.geçenlerde sölemeyi unuttum.sana zahmet bir dahaki seferde gittiğinde merdiven tipi basamaklarda boşluk testi uygularmısn.bu sonradan gördüğüm kare tipi oyma bana sanki ya yer altı odayı yada kaya mezarlığını anımsatıyor her nedense ama tam olarak oyuğu göremedğimden dolayı net bişey diyemiyorum.öle görünüyorki burası ticaret yolu olarak kabul edilir.ve etrafta bir çok daha göremedğin işaret var diye düşünüyorum.inann izlemekten bıkmıyorum okdarki açık vede net şekler işaretler var yeride çok musait.inş en kısa zamanda hayırlısı ile gider takrardan bakarsın mubarek kardeşim.....
bide o ayağın her iki tarafı az biraz v yapan tarafının bakış açısında resimleriniz var mıdır.bide o açıdan bi baksaydık.kim bilir belkide bir diğer ayağıda o yönde bulurdunuz.ama uzak olmadığı kessindir.şimdilik bu kadar konunuları takip ediyorum.selametle kalınız.:not:bu yerlerde daha önce açılmış kazılmış yerler var mı?

enver

Kullanıcı

Aleykum Selam fakir--baba kardeş!yorumunuz için teşekürler!evet burda kaldırım veya karvan yolu vardır.burda hiç ama hiç açılmamış hiç bir tane kaya yada yeraltı oda mezarı açılmamıştır.açığı hiç bir şeyi yoktur.yanlız bazı yerlerde yol yapılması var o da eski yolların üstünde tabiki yada toprak kayması var.Size arkadaşlar Etrafta bazı yerlerin ve işaretlerin resimlerini ekleyeyim.(mağalesef fotgraf makinesinin pili bitti:) ) Saygılar ve teşekürler!

Son resim merdivenin üstü fakir--baba kardeş!Lütfen arkadaşlar yorumlarınız.bunlar yine sadece bir kaç tane yeni işaretler!ayağın etrafı.Teşekürler!

aga.0074

Kullanıcı

bence elektrik direginin orasi musait.birde ayak izinden enfazla 5 yada 15 mt cevresini araştir o katadan uzaklaşma hersey o kayanin orda.

enver

Kullanıcı

Yorumunuz için teşekürler ağa_0074 usta!

A21MEDLi

Admin

işaretlerin çok net ve anlaşılırdır,fakat çözümü sandığın gibi basit değil,bu işaretler sıralı ve her biri diğerine atıyor.ne varsa patika yol civarındadır.
Bu iki OK yönünden birinin istikameti seni,C gibi (atlanacak kadar bir yükseklikte) kayalığa
denk getirecektir.bu C ye benzer kayalığı bul son noktadasın demektir.

+ ayağın yanında bulunan oyuk yönünde 2-5mt mesafeyi iyi kontrol et.

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Teşekürler yorumunuz için A21MEDLİ usta.bu diğer aranan ayak olsa gerek?

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

bu karşıda görülen kayalık alanı bir incele bir de ayak işaretinin olduğu kayanın üzerinde zıpla bakalım boşluk sesi alacakmısın bir çok örnekte o tip yerdeki kayaların altında odalar oluyor....

A21MEDLi

Admin

Teşekürler yorumunuz için A21MEDLİ usta.bu diğer aranan ayak olsa gerek?

zaten ayağın yanındaki oyuk istikametini ve en fazla mesafesini yazdım.O oyuk yönüylede ilgilen.
bu C gibi yükselti dediğim ayağın yanına işlenmiş,sizlere doğal gelebilir.fakat işaretin yanındaki ayrıntı,hiç bir zaman tesadüf değildir,çizdiğim iki yönden birinde dediğim C şeklinde atlancak yer var,zaten bu C gibi yüksek yeri göreceksin.
bu C gibi yüksek bi kayalıkta olabilir,.
kısacası orada ''C'' gibi yani ''OMEGA'' gibi dönemeçli bi yer vardır.

enver

Kullanıcı

AMCA Yorumunuz için teşekürler.A21MEDLİ usta size de çok teşekürler değerli yorumlarınız için.dikatli bir şekilde araştıracağım.Saygılar!

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek.inanırmısın senin bu resimlerinde her adımda tarih yatıyor.ama gel görki bunun çöüzümü öle kolay değildir.baya b, sistematikli bi okdarda yanıltmacı oolarak yapılmış işaretlerdir.saat 12:36 gösteren resimde hafif doğal görünümlü bir sillüet işareti var dikkat edersen görürsün.o sillüet yoönunde araştırma yaptın mı? yada o yönde resimlerin var mı.?çevrede çok sayıda mezar bulunmaktadır.ana kayada bir haç görünmektedir.eğer şayet sonradan yapılamış ise uzun olan kanadını ölçüp buraya ayzarmısın.bide ana kaya etrafında kıvrımlı bir yol işekli var.o kıvrımda dere yada yol geçer mi ordan.bi bakabilirmisin.resimlerin çok anlaşılır bi okadarda net beişekilde kendini gösteriyor.ayak dediğin yerin hemen altında kaya altını test edebilecekmisin.fazlada uzak değil.son attığın resimde işi yarım bırakmışsın.biraz geniş açıdan çalışmanı yap.sen hemen lokmaya gitmek istiyorsun.unutmaki çita bile okadar hızlı olmasına rağmen ceylana yakalayabilmesi için en az 15 saniyesini ayırması lazım.yoksa avını yakalayamaz.onun için diyorum ki bunun peşini bırakma.şayet o elektirik işi çalışması esnasında bişeyler alınmamaış ise orda eher şey olduğu gibi duruyordur.bu kış aylarında bakarsan kar tutmayan kaya var mı etrafta.şimdilik bu kadar selametle kalınız.takipteyim....
bu soın resimde yol yada dereyi anımsatan bir kıvrım var.kayanın yuzeyinde ise bir haç mevcut onuda işaretledim..o kıvrımlı yolun devamında yada kıovrımlarındada bişeyler vardıriamedli ustanında sölediği gibi yol yada dere varsa kıvrımlaRINDki noktalara dikkat et.işiniz bi hayli zor onun için çok dikkatli bi okadarda sabırlı olmanız lazım.selametle kalınız.rabbim yar ve yardımcınız olması dileği ile kolay.gelsin.

Üst Alt