Büyük Dev Kaplumbağa | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Büyük Dev Kaplumbağa

kalomxxx

Kullanıcı
Siz yılların birikimi demişsiniz, demekki sizin de ya bilgini var yada sonuçlarınız iç açıcı değil. Şimdi konuya bilen de bilmeyen de illaki görüşünü bildirir ki bu en doğal hakları. Sizin bilgiden kastınız nedir? Size yılların verdiği birikim burası hakkında size ne söylüyor? Siz ne umdunuz ne buldunuz? Sizi şüphelendiren cezbeden ne? Çubuk cihaz herhangi birşey kullandınız mı? Bullandığınız halde bir veri alamadınız mı yoksa aldınız da burada sınamamı yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın kötü bir niyetle demiyorum bunu ama siz kendiniz muallakta kalmışsınız kendinizle çelişiyorsunuz. Benim tecrübem sizin burada kapsamlı hiçbir şey yapmadığınızı söylüyor. Farklı noktalara bakmanıza sebep olan tek şeyde aslında ilk noktanız olduğunu söylüyor. Bir iki eşeleme yapmışsınız onada ilerleme denemez. Bir kompozisyonda giriş gelişme sonuç olur ama siz girişten ziyade sonuca koşmuşsunuz. Bu tür işler hüsrana götürür. Bu arada benim birkilerden gördüğüm kadarıyla sizin burada oksitten başka birşey bulmanız imkansız demeyelimde zor görünüyor diyelim. Zira ne suyunuz ortada ne kadim bitkiniz nede emareleriniz. Görsel silüetler her zaman doğru olmaz. Selametle ✋
Çok Tşk Ederim Değerli Bilgileriniz için Üstad

kalomxxx

Kullanıcı
Kaplumbağa varsa,
21 adımdan ileri gitmeyiniz.
Girişi bulmanız gerekir, odaya ulaşmak için.
Kaplumbağanın genelde 3 parça mali olur. Bu bilgi nettir. Çoğunluğu odadadir, oda da derindir. Diğerleri yüzeye yakındır. 1-1.40 metrede.
Kolay gelsin
Mrb Tşk Ederim Değerli Bilgileriniz için
Bu Kaplumbağanın Başında Kanal Oyması var ve Uzunluk 40 cm her Bir Cm si 1 metre Baz Alarak Kaplumbağanın Tek sol Gözünün Baktığı Yönde Hedef Aldık Ve Bize Odasına Zaten Götürmektedir.
Bu Yer Düzlük Bir Alanda Resimdede Gözüküyor.Bahar ayında bile 3 Haftada üzeri çok çabuk Kurulmaktadır.. Resime Dikkatli bakarsanız Odanın Üst Kısmının Burası Olduğu Açıkça zaten Belli..

Ekli dosyalar

• IMG_20190814_192416.jpg
    IMG_20190814_192416.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 16

kalomxxx

Kullanıcı
Mrb Tşk Ederim Değerli Bilgileriniz için
Bu Kaplumbağanın Başında Kanal Oyması var ve Uzunluk 40 cm her Bir Cm si 1 metre Baz Alarak Kaplumbağanın Tek sol Gözünün Baktığı Yönde Hedef Aldık Ve Bize Odasına Zaten Götürmektedir.
Bu Yer Düzlük Bir Alanda Resimdede Gözüküyor.Bahar ayında bile 3 Haftada üzeri çok çabuk Kurulmaktadır.. Resime Dikkatli bakarsanız Odanın Üst Kısmının Burası Olduğu Açıkça zaten Belli..
Derinlik Konusunda ise Oda Dip Derinliği Yaklaşık Tahmin 3.5 yada 4 MT
Diğer Yerler ise Sizinde Dediğin gibi 1.5 yada 2 MT Civarında ama Tuzaklı Ve Zor Ama imkansız değil

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Derinlik Konusunda ise Oda Dip Derinliği Yaklaşık Tahmin 3.5 yada 4 MT
Diğer Yerler ise Sizinde Dediğin gibi 1.5 yada 2 MT Civarında ama Tuzaklı Ve Zor Ama imkansız değil
Ben şimdi anlamadım madem bu kadar bilgiye sahipsiniz daha neyin bilgisini merak ediyorsunuz? Yani amacınızı anlamış değilim. Bilen ustalar yorum yapsın demişsin ustalara ustalık dersi vermeye çalışıyor gibi bir hal görüyorum. Sizin tam olarak yapmak istediğiniz nedir?

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Selamün aleyküm arkadaşım öncelikle mekana hoş geldiniz arkadaşim kaplubağaya yakın şelale ve eski değirmen varmı fotoğraf larınız net değil kaplumbağaya tam benzemiyor ışığı arkanıza almanız gerekiyordu teşekkürler

kalomxxx

Kullanıcı
Ben şimdi anlamadım madem bu kadar bilgiye sahipsiniz daha neyin bilgisini merak ediyorsunuz? Yani amacınızı anlamış değilim. Bilen ustalar yorum yapsın demişsin ustalara ustalık dersi vermeye çalışıyor gibi bir hal görüyorum. Sizin tam olarak yapmak istediğiniz nedir?
Estf Ne Haddimize Ustalık Dersi Vermek isteyelim Ben Kendi Yapmış Olduğum Çalışmada Odayla ilgili Tespitini Yaptım.Bunda Sorun Yok.
Benim Siz Değerleri Ustalardan Acizane Öğrenmek istediğim Diğer Saklı olan Yerlerin Girişlerini Bulabilmek.
Unutmamak Lazım ki Akıl Akıldan üstündür ve bu Bilgi Paylaşımı olunca Güzeldir..
Lütfen Beni Yazmış Olduğum Tecrübelerden Yanlış Algılamayın
Saygılarımla...
Selamün aleyküm arkadaşım öncelikle mekana hoş geldiniz arkadaşim kaplubağaya yakın şelale ve eski değirmen varmı fotoğraf larınız net değil kaplumbağaya tam benzemiyor ışığı arkanıza almanız gerekiyordu teşekkürler
Ve Aleyküm selam Kardeşim..
Şelalesi Kaplumbağa 🐢 Arka Tarafında Ama Şuan Su olayı Yok ama Kışın Akarı var Ve İzleri şelalin döküldüğü yerde Ana sarp kayada Oyma Yapmış ve taşı Zamanla Yemiş durumda.Değirmen Olarak Gözüken bariz bir yapı yok.Bilginize..

kalomxxx

Kullanıcı
Estf Ne Haddimize Ustalık Dersi Vermek isteyelim Ben Kendi Yapmış Olduğum Çalışmada Odayla ilgili Tespitini Yaptım.Bunda Sorun Yok.
Benim Siz Değerleri Ustalardan Acizane Öğrenmek istediğim Diğer Saklı olan Yerlerin Girişlerini Bulabilmek.
Unutmamak Lazım ki Akıl Akıldan üstündür ve bu Bilgi Paylaşımı olunca Güzeldir..
Saygılarımla...

Şelalesi Kaplumbağa 🐢 Arka Tarafında Ama Şuan Su olayı Yok ama Kışın Akarı var Ve İzleri şelalin döküldüğü yerde Ana sarp kayada Oyma Yapmış ve taşı Zamanla Yemiş durumda.Değirmen Olarak Gözüken bariz bir yapı yok.Bilginize..

Ekli dosyalar

• IMG_20250911_124211.jpg
    IMG_20250911_124211.jpg
    862.5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250911_124208.jpg
    IMG_20250911_124208.jpg
    897.3 KB · Görüntüleme: 14

kalomxxx

Kullanıcı
Burada Bir Sistemli Tuzaklama Olduğunu Düşünüyorum Resimde Görüldüğü gibi Tüm Ana Kayanın Yükünü sol Alt Taraftaki Çapraz dikine Köklü Sonradan Yerleştirilmiş Kaya Taşımakta.Ve Hemen Bunun Altından bir Giriş Noktası vermekte Yapmış Olduğumuz Alan Tarama Çalışmasında.

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Saygılarımla...

@Roni ustamın dediklerini uygula bitki örtüsünü geniş açılı çek özellikle ön ve arka tarafını birde burdan yükseltili yerdeki kayalık alanda üst üste duran kaya olmalı öyle bir kişi yerinden oynayamaz o kayanın altında işaret olmalı

Üst Alt