Bunun anlami nedır | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Bunun anlami nedır

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Kilise şapel küçük kilisedir sag ve sol olayına gelince baktığınız gibi saginiz solunum aynıdır. Videosu vardır fakat uzundur çevresini çekimini yapmışım.. videolardan resimler alintilayarak düzenleme yaparak atacamm
Bana videodan alınmış görsel lazım değil. Bana bizzat alanda çekilmiş toprak ve toprak yapısı taş ve kaya modelleri ile bitki ve bitki örtüsü türü çeşitleri lazım.

yzc08

Kullanıcı
arkadaşım buranın sağı hangi yöndür örneğin kuzey batı olabilirmi kuş uçumu dediğiniz yürüme mesafesinde 300 veya 500 metre gibi bu küçük kilise bir şabel olamazmı öyle oluncada burdaki yerleşke küçük bir yer söylemlerinizi fotoraflarsanız daha güzel olacaktır eski hamam da buna dahil roni ustam biraz yorgun kendini toparlayınca size daha güzel cevaplar verecektir bilgilerinize teşekkür ediyorum
Kuzey batıya doğru çıktım tepeye tepenin orada 4.5 yerde büyük tas yigmalar mevcut fakat tas.yigmalari tek kişinin oynabilecegi yigmalar değildirtumulusu andırıyor yigmalar
orasını de video çektim resim şekilde çevrim edip buraya yerleştireceğiz

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Kuzey batıya doğru çıktım tepeye tepenin orada 4.5 yerde büyük tas yigmalar mevcut fakat tas.yigmalari tek kişinin oynabilecegi yigmalar değildirtumulusu andırıyor yigmalar
orasını de video çektim resim şekilde çevrim edip buraya yerleştireceğiz
arkadaşım tümülüs üç adet olur ikisi yakın biri biraz uzakta kalır tek olanda olur o biraz büyük olur ben burdayım der gibi sonra video diyorsunuz ben video dan çok fotoraf tercih ediyorum çünki video da yaklaştırma şansımmız olmuyor teşekkür diyorum

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Mezar imaji verilse de bende işaretlerin mezarı ifade ettiğini düşünmüyorum.
Neyi ifade ettiğini de bilmiyorum.
Gömü ile alakası yüksek.
Bilinen.klasik isaretlemelerden değil.
Hal bu olunca tecrübe ve teknoloji devreye girmeli.
Ya bu işaretleri daha once görüp tecrübe etmiş birisi lazım yada bu kayanın 70 adımına kadar 4 cepheyi kontrol edecek cihaz.

Elbette ilk mesele
Uygun bir fotograflama ile sunum yapmak. Detaylar bu sunumda gözükebilir.

yzc08

Kullanıcı
Buda muhuru

Ekli dosyalar

• IMG-20240108-WA0001.jpg
    IMG-20240108-WA0001.jpg
    206.6 KB · Görüntüleme: 11

yzc08

Kullanıcı
Mühüru çekmedim ya.. aslında vardı telefonumda eski çektiğim ona Mühür demiş idiler..ama.kayadaki işaret hakkında da sizin dediğiniz gibi 3 taneden birisi doludur..genel resim istenmiş idi onu çekmemiş idim.. öylede kalmış idi..
Bugün tekrardan çektim muharebe baktim deforme edilmiş mi siye aynı duruyor..
Not.. kayanın altında söylenmemiş idi sadecee

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240109-205034_Photos.jpg
    Screenshot_20240109-205034_Photos.jpg
    711 KB · Görüntüleme: 5
Üst Alt