Bunun Ne Olduğu Hakkında Bilgisi Olan!

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
kervan ustam,ersan ustamız gördüklerini biraz detaylandırmış.
bu tarz toprak altı bulgular ,yüzeydeki işaretlerden daha az önem taşımaz. ben bu türlerin yılanından, haçına,kızına terazisine kadar ,bir çok kayada
işaret olarak gördüğümüzün benzerlerine şahit oldum. bunun başıda zaten,yılana çok benziyor. adam toprağa koyacağı ,maddi değeri olmayan bir demiri saatlerce uğraşıp bu hale neden getirsin değilmi.daha farklı yapabilirdi.
bu ,kişiler üstü medeniyet ve yönetimde olanlara ait bulgu olduğunu verir.yalnız okumak arazide yerli yerine oturtmak hayli zordur.

bazı çizimler yolu bazıları arazi içinde olan setleri zayıf olanlarda arazide düzgün olmayan yerleri verir. bunu bir harita olarak düşünmelisin. araziye uyarlamak gerekir. oymanın olduğu yerde nisbeten çukurumsu bir nokta olmalı. bir kaç olaya hitap ediyor. mesela buradaki çizim ,

işaretlediğimle nasıl da örtüşüyor. ortadaki çizim yine işaret ettiği önemli bir anlamda.
bunları en güzel ,o milletten kilise görevlileri yada bizden olup onlara hizmet edenler okur. ama ,okurmu okutulabilirmi?
bana yakın olsa ,arazi ile bütünleştirmeye ,sonrada boşluk ve maden tespiti ile belirlemeye çalışırdım. sen bunlardan hangisini yapabilirsin bilemem.
ben sadece demire benzeyen bir türden,ne yerler tespit ettim.
zay etmezsin. bir gün anlaşılır hale getirebileceğini düşünüyorum. sağlıcakla.

yoksul

Kullanıcı
kervan ustam bu madalyon gibi şey kurşun ise tamamen haitadır ve işe iki tepelik arasında kalan tarla ve yakınında olan gözemidir gölmüdür ,,bence iyi akan bir göze den başla burada tepeleri kayalıkları ve üzerinde bulunan işaretleri vermiş ersan ustam doğru demiş bu tür haritalaı karşı tepeye çıkıp orayı çiziyorlar eart dan bakınca sen de göreceksinki sanki adamlar uzaya çıkıp çizmişler gibi görülürler.denemekte fayda var ve bence olay göze suyun arkasında ollmalı

Kervan07

Vip Üye
kervan ustam bu madalyon gibi şey kurşun ise tamamen haitadır ve işe iki tepelik arasında kalan tarla ve yakınında olan gözemidir gölmüdür ,,bence iyi akan bir göze den başla burada tepeleri kayalıkları ve üzerinde bulunan işaretleri vermiş ersan ustam doğru demiş bu tür haritalaı karşı tepeye çıkıp orayı çiziyorlar eart dan bakınca sen de göreceksinki sanki adamlar uzaya çıkıp çizmişler gibi görülürler.denemekte fayda var ve bence olay göze suyun arkasında ollmalı

tespitlerin çok iyi ve mantıklı ustam...bi bakalım nasibde varsa çıkar karşımı...teşekkürler yorum için

Üst Alt