buradaki işaretin ne anlama geldiğini çözebilecek biri var mıdır? çaprazında da yaklaşık 3-5 metre ilerisinde ikinci fotodaki taş var..
SELAM ,buradaki işaretin ne anlama geldiğini çözebilecek biri var mıdır? çaprazında da yaklaşık 3-5 metre ilerisinde ikinci fotodaki taş var..
başka şekil yoktu üzerinde böyle bir kırığı vardı altında kesik gibiSELAM ,
1 nci resimde benim tahminim 1 ördek ve 1 de yavrusu var , Acaba üstüne bastığın yerde ne vardı, tabiiki oda belki bir onemli işaret olabilirdi,
Kardes bu son attigin resimde ayagini bastigin kayanin önde alt kisminda burun gibi cikinti var. O burunun karsisina 1 adim yada metre mesafadeki noktayi test yap.derinlik 1.5 mt reyi gecmez kucuk bir saklama comlek vs. Olabilir.başka şekil yoktu üzerinde böyle bir kırığı vardı altında kesik gibi
sağolasın ustam dediğin gibi bakacağımKardes bu son attigin resimde ayagini bastigin kayanin önde alt kisminda burun gibi cikinti var. O burunun karsisina 1 adim yada metre mesafadeki noktayi test yap.derinlik 1.5 mt reyi gecmez kucuk bir saklama comlek vs. Olabilir.
valla biraz zor bayağıca genişti 2 kişi zor yuvarladıkİlk resimdeki kaya seyyar mi?
Yani 2 kişinin kaldiracagi yada hareket ettireceğiz bir taş mı?