Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

murda34

Kullanıcı
Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

Merhabalar. 2. resimde arkada gözüken kesilmiş kayalıklar olan kısım. o yön güney batıya mı bakıyor? kaya mezarları için çok taş kesilmiş. yine sağ tarafında yarısı toprakta kalan kayalıklar. Biraz önünden açın o kayalarda mumluk yerler olmalı D oymaya benzer . Yeriniz çok güzel. Sit alanı olur detaylı olarak fotoğraflayıp eklerseniz o bölgeyi birşeyler çıkar diye düşünüyorum..

Evet hocam dediğiniz gibi güney batıya bakıyor

murda34

Kullanıcı

son resimdeki yüksek kayalıkta görünen yan yana iki mağaranın tam karşısında ''mesafeye takılma'' başka açık mağara veya tünel varmıydı?.eğer mağara veya tünel yoksa? tam karşısına denk gelen kısmı araştrın.

kalenin mağarası var fakat dediğim gibi mağaraya en son giren 7 sene önce girmiş giriş kapanmış veya kapatmışlar tam olarak bilinmiyo ama giriş yok suan o mağaranın içindede ekmek pişirmek için tandır ocağı felan varmış ve çeşitli yazılar sanırım ermenice yazılmış ben görmedim ama anlatılanlar öyle o bölgede eminim çok iyi işaretler vardır ama askeriye zamanında terör olayları yüzünden mağaranın bir kısmını ucurmus çok eskiden taşlarla örülü bir şekildeymiş yani öyle sıradan bi mağara değilmiş.

Son düzenleme:

aga.0074

Kullanıcı

konu başlığına göre senin mağara araman lazım kapalı bir mağarada bir mezar olması lazım.ve dostumun dediği gibi kaç tane D var orda..orda ve D olan nerelerde kaçtane dışarda kaçtane içerde buna dikkat edilmesi lazım tabi d birden fazla ise..

Üst Alt