Burası Giriş Olabilir Mi?? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Burası Giriş Olabilir Mi??

babahalit

Usta
Kullanıcı
Katılım
17 Aralık 2012
Mesajlar
261
Beğeni
487
Puanları
63
burası roma donemı,yeralt ıkalesı veyasantı yerı,cok tuzaklı ve zahmetlıdır gırısı muhakkak dere kenarından kayalık alanda olur 3dort kaya bındırme atılmıs seklınde olur ammatunelli tuzaklar olur aylarca,ııccılik,olur zahmetlıdır,
en kolay gırısıde burasidır dusunun gerısını kaplunbaganın,altından,gırıs aramayın bence bostur
 

wolf_52

Kullanıcı
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
3,812
Beğeni
9,771
Puanları
113
Yaş
52
zor ve ağır yer....artı tehlikeli...
 

desperado330

Kullanıcı
Katılım
2 Ocak 2016
Mesajlar
22
Beğeni
13
Puanları
3
Yaş
40
ikizceli ustam istediğin açıdan fotolar tamam

ok istikametlerini biraz açığından geniş açılı çekersen girişin görülür. sağlıcakla.


@ikizceli ustam istediğin açıdan fotolar tamamdır.
yorumlarınızı bekliyorum



 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
BU KARDA KIŞTA ,azimlisin maşaallah. bize de yakışanı yapmak kalıyor.

ilk resimlerde göremediğimiz ama üst bulgulardan gördüğümüze binaen yaptığımız yorumun ,bu resimlerle şüphe götürmeyen bir gerçeklikte olduğunu görüyoruz. İLK YORUMDA ÇİZDİĞİM KAYANIN İSTİKAMETİNİN altına doğru kanallı oymada olduğunu görüyoruz. baktığı kısımda belli. yan yana iki kayanın bir şekil verilerek her ikisinde yapılan ve zemine akarlı traşlı yerlerin daha net görünümünü sağladın.

ana kayaya uyarlanmış yapma yerleri çizdim. bu yapma yerin üzerinde çizdiğime geriden bakıldığında bir surata benzediğine kanaat getirebiliyormusunuz. sağ kısımda dikkat çeken muazzam kesilmiş bir yer ve oraya uyarlanmış yatırılmış bir kaya. üzerinde emin olmasam da sanki bir tabanca benzeri bir işçilik. bu alan anlaşıldığı kadar bir çok gizemlere haiz görünüyor.
giriş burasımı diye sormana sanırım gerek kalmadı. yalnız duvardan değil. bir boşluk tespiti tam sıfır noktanın hiç şaşmadan yaklaşık bir ev kapısı genişliğindeki noktayı belirlemeye yeter. bunu başarmak ta kolaydır. kendin yapmıyorsan mutlaka çevrende ehil biri vardır. lakin,bazı arkadaşlarımızın belirttiği gibi ihtişamlı yer.uzun bir işçilik ve tecrübe ister.
zemin altı mahzene girmemiş ,işçiliğini ve risklerini bilmeyen biri için çok riskli olacağı gibi,başarı imkanıda sıfırdır. kendini yeterli görünceye ya da yeterli olduğundan emin olduğun güvenilir birini buluncaya kadar,sabretmek hayrına olacaktır. sağlıcakla selametle.
 

desperado330

Kullanıcı
Katılım
2 Ocak 2016
Mesajlar
22
Beğeni
13
Puanları
3
Yaş
40
ikizceli ustam güzel yorumun ve ilgi alakan için çok teşekkür ederim :) benim deneyimsizliğim ve bilgisizliğime vermeni isteyerek sana birsey sormak istiyorum. giriş duvardan değil dedin ya; o zaman bunun ön tarafında zeminde mi boşluk tespiti yapılması gerek inan o noktayı anlayamadım, azıcık daha açarsan sevinirim :D saygılar...
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
MUHTEREM KARDEŞİM,
çizdiğim şekilde kayaların önünden yatay bir tespitle kaçırılması binde bir bile değil. zaten çubuk kullanan birinden, kaçırmasını bekleme. çarpı koyduğum kayalar bile koyma.....anladığını umuyorum. sağ kısıma da mutlaka bakınız bir noksanlık kalmasın.
buradan giriş başlangıcını yakalayacaksınız. sonra da üstte çıkarak,odaların sayısını ve nereye kadar uzandığını göreceksiniz.


dikkat edilmesi gereken bir hususta,sağ kısım. hem önden hem üstten mutlaka geçilmeli.bu bölümde işlenmiş ve gizli simgeler görünmekte. zaten sol kısımdaki işçilikler bir iki oda için çok fazla. girişten bir miktar ilerde sağ kısıma da geçiş muhtemel. bunları ehil bir çubukçu çok rahatlıkla anlar. anlayamazsa bu işte yeterli görmem.. sağlıcakla.
 
Üst